SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Formsuzluğu Azubuike'yi Kızağa Çektirdi

0
Güncellendi - 2018-02-26 18:07:15
Formsuzluğu Azubuike'yi Kızağa Çektirdi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da 23.haftada Malatya’da oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasında Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike (sağdaki), formundan dolayı kızağa çekildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, ligin 23.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasında yedekte yer aldı. Teknik direktör Erol Bulut, formundan dolayı ilk 11’de yer vermediği Azubuike’yi sonradan da oyuna almadı.

Bulut, Azubuike’nin yedekte başlamasıyla ilgili ‘formundan dolayı’ diyerek, basın mensuplarına başka bir açıklamada bulunmadı.

Azubuike, Süper Lig’de 17 karşılaşmada bin 342 dakika görev aldı. 17 karşılaşmanın 16’sında ilk 11’de sahaya çıkan Nijeryalı futbolcu, 4 sarı kart gördü.

Azubuike, geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig’de 29 karşılaşmanın 27’sinde ilk 11’de sahaya çıkmış, 2 bin 488 dakika görev almıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da 78 karşılaşmaya çıkan Azubuike, 20 sarı kart, 1’de kırmızı kart gördü. Nijeryalı futbolcu, sarı kırmızılı takımla TFF 1.Lig’den Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

Nijerya U23 Milli Takımı’nın 15 kez formasını giyen Okechukwu Godson Azubuike, Nijerya Milli Takımı’nda da 1 kez oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • metehan (6 yıl önce)
    takimin patronu erol hoca oynatmiyorsa bir bildigi vardir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Erol hoca doğru karar almış azubuike 2 haftadır sahada yok geziyo resmen
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    transfer taksidini veya primini mi alamadı yoksa. sebep bu olabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)alp isimli kullanıcı yorumuna
    Hemen kendinize göre bir kulp takın.Sonuçta o da insan makina değil.Zaman zaman düşüşlerin olması doğaldır.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    azubike iyi bir futbolcu. ama eksikyönleri var . en güzel yaptığı şey rakipten top kapmak. aniden pres yaparak bunu çok güzel yapıyor. belli bir noktada topu bir iki dolandırıp yakınındaki arkadaşına da topu başarıyla aktarıyor. ama topu önüne alarak uzun deparlar atıp gidemiyor. ayrıca rakip defansın arkasına, ara toplarını aktarıp arkadaşlarını kaçıramıyor. öyle orta saha oyuncuları varki forvet gibi takır takır golünü atıyor. azubukenin gol asistliğini pek görmedim. ama orta sahada gençliğinin ve enerjisinin verdiği güçle bayağı mücadele ediyor. neticede takımın en yararlı futbolcularından biri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Pasları isabetsizhemde anlamsız bence alıcısı varsa satılmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Bu adam kariyerine malatyaspor da başlayıp bizlere sampiyonluklar yaşatan bir futbolcu. Yıllardır verdiği emekleri tartışmak bile vefasızlık olur tabiki. Şu aralar yaklaşık 2 haftadır azubike o izlediğimiz, tek başına takımı ateşleyen azubike değil. Geçmişi başarılarla dolu diye takımımız neden 1 kişi eksik oynasin arkadaşlar. Ve sürekli 11 de oynayan bir futbolcu bu adam daha 20 yaşında. Kolay değildir sürekli ayni enerjiyle oynamak. Form düşüklüğü olursa dinlenir biraz sonra yerine başkası oynar. Bu kadar büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ronaldo bile formsuz ise yedek kalabilir. Futbolun doğası bu. Bakarsınız fener maçında bomba gibi döner, belki de maçı azubike alır belli mi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (6 yıl önce)
    Futbolu herkes konuşuyor. Adam iyi topçu.emniyet subabı. Defansif yönü hücuma göre daha iyi....formsuz olabilir.faydalı biri
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Monaco ve Beşiktaş’ın takip ettiği bir futbolcuyu beğenmeyenin futbolla ilgilendiğinden şüphe ederim. Birkaç msçtır formsuz olduğu doğru ama bu onun kalitesinden birşey eksiltmez. Kimse nankörlük etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse kötü demiyor ki sadece formsuzluğu yüzünden kesmiş takımın en iyilerinden birisi zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet DEMİR (6 yıl önce)
    Bu adamin oynadigi futbolu begenenlerin gorme kaybi oldugunu dusunuyorum zaten Adamin olumlu tek bir hamlesi yok aliyor topu 360 “ etrafinda donup dandikten bir pas veriyor Sonuc; denize dusen yilana sarilir hesabi yokluktan oynatiyor Erol hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar katılıyorum adam geldi geleli ne yaptı bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla