SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Forvet Arayışımız Sürüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:09:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Spor Toto 2. Lig'de fikstür çekiminin yapıldığını anımsatan Pilten, "Spor Toto 2. Lig'de 5. sezonumuzu yaşayacağız. Geride kalan dört sezonda ilk hafta maçlarımızı hep deplasmanda oynamıştık. Bu sezon ilk maçımızı sahamızda Ofspor ile oynayacağız. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız" dedi.

Pilten, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "İlk maçımızı kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Yeni yönetim, yeni bir teknik heyet ve yeni futbolcular ilk kez taraftarın karşısına çıkacak. Bu anlamda lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"FORVET İÇİN ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Pilten, kulüp başkanı Adil Gevrek'in İstanbul'da 3-4 futbolcu ile görüştüğünü ifade etti.

Özellikle forvet mevkine iyi bir oyuncu almak için yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Pilten, "Transferle ilgili çalışmalarımız sürüyor. 3-4 futbolcu daha alıp, transferi noktalamak istiyoruz. Kulüp başkanımız transfer çalışmaları için yoğun mesai harcıyor. Özellikle hocamızın isteği doğrultusunda forvet mevkine iyi bir oyuncu almak için titiz bir çalışma yürütüyoruz" diye konuştu.

"HOCAMIZ, GEREK TAKIMIMIZA GEREKSE DE ŞEHRE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"

Pilten, teknik direktör Mustafa Uğur'un gerek takıma gerekse de şehre büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. Tecrübeli bir ismi takımın başına getirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Pilten, "Ziya Doğan hocamız kendisini Türk futbolunda kanıtlamış iyi bir isim. Mustafa Uğur hocamızda görev yaptığı kulüplere büyük katkılar sağlamış, tecrübeli bir isim. Ben hocamızın ilerleyen süreçte hem takımımıza hem de şehre büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Geçmiş dönemlerde görev yaptığı takımlara sağlamış olduğu katkılar herkes tarafından iyi biliniyor" şeklinde konuştu.

"BASINLA DÜZENLİ OLARAK İSTİŞARE YAPACAĞIZ"

Pilten, Malatya'da basın mensuplarıyla düzenli olarak bir araya gelip, istişareler yapacaklarını kaydetti. Yeni yönetim olarak şehre heyecan getirmek ve Yeni Malatyaspor'un başarılı olması için ellerinden geleni yapmak istediklerini dile getiren Pilten, "Bu sezon yeni yönetim olarak görev aldık. Amacımız Yeni Malatyaspor'u hedeflenen yerlere taşımak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda taraftar, basın ve spor camiasının desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte, el ele vererek, Yeni Malatyaspor'u layık olduğu yere getirmek istiyoruz" sözlerini sarf etti.

Pilten, basın mensuplarıyla sürekli istişare içerisinde olacaklarını belirterek, "Basın mensuplarının görüş, öneri ve eleştirileri bizim için büyük önem taşıyor. Bu anlamda basın mensuplarımızla düzenli olarak bir araya gelip, istişarede bulunacağız. Yeni Malatyaspor'un yararına olan ne varsa, biz herkesi dinlemeye hazırız" açıklamalarında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız