SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Forvet, Orta ve Kanada Alacağız"

0
Güncellendi - 2018-06-23 23:17:07
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Orta saha, forvet ve kanat bölgelerine transferler yapmayı planlıyoruz” dedi.

  Gevrek, kulüp olarak transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, orta alan, forvet ve kanat için transfer yapmayı planladıklarını, duruma göre birde sol stoper transfer edebileceklerini söyledi.

  Transferde şuana kadar Danijel Alexsic’i kadrolarına kattıklarını anımsatan Gevrek, “Transfer sezonu başladı. Bizde önce elimizdeki mevcut kadroyu korumaya çalışıyoruz. 3-4 transfer yapacağız. Bir transferi gerçekleştirdik. Hocamızın isteği doğrultusunda 2-3 transfer daha yapacağız” diye konuştu.

  Gevrek, şuana kadar Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor’un transfer listesinde yer aldığı öğrenilen takımın kaptanı ve tecrübeli futbolcusu Adem Büyük ile ilgili, “Adem ile ilgili henüz resmi teklif gelmedi. Adem ve diğer oyuncularımıza teklif olursa, kulübümüzün menfaati doğrultusunda gönderebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

  Kadrolarına şuana kadar bir oyuncu kattıklarını ifade eden Gevrek, “Orta saha, forvet bir de kanat bölgesine transfer yapmayı düşünüyoruz. Birde sol stoper olabilir. Önceliğimiz orta saha, forvet ve kanat bölgesi için olacak” diye konuştu.

  2018 Rusya Dünya Kupası’nda Fas Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan takımın forvet oyuncusu Khalid Boutaib ile ilgili de değerlendirmede bulunan Gevrek, şunları söyledi:

“Khalid Boutaib, ilk maçta sakatlığı nedeniyle oynamamıştı. İkinci maçta ilk 11’de sahada yer aldı. Bana göre iyiydi. Geçtiğimiz sezon takımımızda iyi bir sezon geçirdi. Dünya Kupası’nda da bana göre iyi oynadı. Bir maç daha var, inşallah o maçta da iyi oynar. Geçen sezon Süper Lig’de önemli katkı sağladı, bizim için önemli bir oyuncu.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mustafa (5 yıl önce)
    neolacak bu malatyasporumun hali bu başkanla olmazzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bir ay önce 5 ,6 oyuncu alacaz, 1 hafta önce 3,4 oyuncu alacaz bugün 2,3 oyuncu alacaz...yarın ne diyeceksin yenimalatyaspor FOTBOL takımı ..
    0
    0
    Yanıtla