SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Foto Kamp Etkinliği Değerlendirmesi

0
Güncellendi - 2017-07-21 04:29:52
Foto Kamp Etkinliği Değerlendirmesi
A- A+ PAYLAŞ

3. Uluslararası Malatya Fotokamp etkinliğinin ardından Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD)'nde istişare toplantısı düzenlendi.

MAFSAD'ın dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu MAFSAD Başkanı İnan Orhan ve dernek üyeleri katıldı. Kamptaki eksikliklerin gözden geçirilerek genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantıda konuşan MAFSAD Başkanı İnan Orhan, “Fotokampın ilk ikisini Akçadağ Levent Vadisinde gerçekleştirdik. Levent vadisi tanıtıma ihtiyaç olan bir mekandı. Bu anlamda Levent Vadisinin güzel bir şekilde tanımı yapıldı. Şimdilerde Levent Vadisini binlerce insanın ziyarete gittiğini öğrendik. Bu yılda fotokampın 3'üncüsünü Arapgir ilçemizde gerçekleştirdik. Arapgir'in aslında çok tanınmasına ihtiyacı yoktu, çünkü Arapgir her yönü ile tanınan güçlü bir ilçe. Kampa beklediğimizin üzerinde bir katılım oldu. 5 ülkeden 400'ün üzerinde çadır kurulduğu, yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret ettiği 3.Uluslararası Malatya Fotokamp çok veremli geçti” şeklinde konuştu.

3.Uluslararası Malatya Fotokamp etkinliğinin Arapgir ilçesinde gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek kampla ilgili genel bir değerlendirme yapan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, dört gün süren kamp etkinliklerinde 300 kişinin görev yaptığını bilgisini vererek, “Kamp değimiz şey ekip çalışması, uzlaşı kültürüdür. Biz bunu elde ettiğimizi düşünüyorum. Daha iyilerini birlikte yapacağız. Uluslararası bir kamp bölgesi seçtik. Neticede burada koyduğumuz her taş ülkenin örnek bir modelini oluşturuyor. Katılacak her insan da bize bu konuda katkı sunuyor. Bugünde burada bir araya gelerek MAFSAD'ın değerli başkanı ve fotoğraf sanatçı arkadaşlarımızla etkinlik hakkında genel bir değerlendirme yaparak daha iyisine gerçekleştirme anlamında istişarelerde bulunduk” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız