SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fotoğraf Aşkına" Proje Tanıtımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:51
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından SODES kapsamında yürütülen “Fotoğraf Aşkına Projesi”nin tanıtımı yapıldı.

MAFSAD merkezinde yapılan toplantıya yaklaşık 60 kişi katılırken, toplantıda MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Konuk, derneğin geçmişte sunum, söyleşi, sergi, gezi, temel fotoğraf eğitimleri ve çeşitli projeler yürüttüğünü, özellikle temel fotoğraf eğitimleri sayesinde birçok fotoğraf severe kurs verdiklerini belirtti.

SODES kapsamında kabul edilen “Fotoğraf Aşkına Projesi”nin tanıtımı yapan Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Konuk, “SODES, dezavantajlı kesimlere yönelik olarak hazırlanmış projelerin Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edildiği bir programdır. Derneğimizin bu kapsamda hazırladığı proje de dezavantajlı kesimlere yönelik olarak hazırlanmış bir projedir. Projemiz 12 ay sürecek ve bünyesinde birçok etkinlik olacaktır. Dijital fotoğrafçılık kursu, photoshop kursu, kısa film-sinema kursu, ağaçlandırma, futbol turnuvası, piknik organizasyonu, Batı Karadeniz gezisi, çevre ve doğa eğitimleri gibi etkinliklerin yanında, kursiyerlerin fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf sergisi de yapacağız. Projemizin çok başarılı bir şekilde sonuçlanacağını gönül rahatlığıyla belirtebilirim. Proje etkinliklerinin uygulanması aşamasında gönüllü proje dostlarına da ihtiyacımız olacaktır” dedi.

Konuk, 102 bin TL bütçesi olan projenin ortağı Malatya Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği olduğunu ifade ederek, “Proje kapsamında yaklaşık 2 bin 400 öğrenciye proje ortağı derneğin katkıları ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayıyla, çevre ve doğa eğitimleri verilecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız