SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fotoğraf Sergisi Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:01:26
Fotoğraf Sergisi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı. 2013 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girerek sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Makro Market Salonu’nda sergiye açıldı.

Serginin açılışına katılan ve konuyla ilgili açıklamalarda bulunan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, "2013 Yılında yapılan yarışmada dereceye girerek sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, Bakanlığımızın organizasyonuyla tüm illerde sergilenmektedir. İlimizdeki fotoğraf sergisi 3 Ekim ‘de sona erecektir” ifadelerini kullandı.

Selvi, bu yıl da Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması açıldığını hatırlatarak, “2009'dan bu yana Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nca, Denizbank sponsorluğunda düzenlenmekte olan ve bu yıl 6. kez düzenlenecek yarışmada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanıyor. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)'nun önerisi üzerine 2014 yılı Uluslararası Aile Çiftçiliği Yılı olarak ilan edilmiştir. Açlık ve yoksullukla mücadele, doğal kaynakların korunması ve kırsal kalkınmanın etkin bir parçası olduğu vurgulanan "Aile Çiftçiliği" bu yıl tematik kategori olarak belirlenmiştir. Yarışmaya başvurular 24 Ekim .2014 tarihinde sona erecek, sonuçlar 17 Kasım .2014 tarihinde www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr, www.tarimtv.gov.tr adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulacaktır. Kazananlara ödülleri 28 Kasım 2014 tarihinde düzenlenecek bir törenle takdim edilecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız