SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fotoğraf Sergisi'nden Kampanyaya..

A- A+ PAYLAŞ

İhlas Haber Ajansı (İHA) Malatya Muhabiri Nihat Abacı, okul yapımı için başlatılan kampanyaya destek vermek amacıyla açtığı sergiden elde edilen geliri, çocukları İnönü İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Mehmet Atakan ve 8. sınıf öğrencisi Ali Fuat Abacı adına Malatya Valiliği'nin açtığı hesaba yatırdı. Bu arada TEMA da kampanyaya "ağaçlandırma" faaliyetiyle katılıyor.

SERGİDEN DESTEK..
Malatya Valiliği tarafından başlatılan "91 Bin Dev Öğrenci Okul Yaptırma" kampanyasına destek için, İnönü İlköğretim Okulu'na giden 2 çocuğu adına, Gökkuşağı Fotoğrafçılık sponsorluğunda "Malatya Manzaraları" konulu fotoğraf sergisi açan İHA Muhabiri Nihat Abacı, sergide elde ettiği bin 350 YTL parayı Malatya Valiliği'nin Türkiye Ekonomi Bankası'nda açtığı, 91 bin dev öğrenci 4444 nolu hesabına yatırdı.

Abacı, "91 Bin Dev Öğrenci Okul Yaptırma kampanyası çerçevesinde yapılacak olan ilköğretim okulunda birkaç tuğla da bizim katkımız olacaksa kendimi mutlu sayacağım" dedi.

TEMA DESTEĞİ..
Öte yandan Malatya Valiliği tarafından başlatılan "91 Bin Dev Öğrenci Okul Yaptırma" kampanyasına bir destek de TEMA Vakfı'ndan geldi.

"91 Bin Dev Öğrenci" projesi il yürütme kurulu üyesi, TEMA Vakfı Malatya Temsilcisi, Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Nazmi Değirmenci, okulda düzenlediği basın toplantısında, 2. Organize Sanayi Bölgesi yanı, Maliye Ormanı bitişiğinde 50 hektar alana "91 Bin Dev Öğrenci" ormanı kuracaklarını belirtti. İlk fidanları 31 Mart'ta dikeceklerini söyleyen Değirmenci, 2 YTL'den satılacak fidanların üzerine kampanyaya katılanların isimlerinin yazılacağını ve elde edilen geliri kampanya hesabına yatıracaklarını ifade etti.

FOTOĞRAF: Nihat Abacı, eşi Feray Abacı, küçük oğlu Mehmet Atakan ve öğretmeni Ferhunde Tünilay Özer ile büyük oğlu Ali Fuat'la birlikte, sergisinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız