SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fotoğrafımız Olsun" Töreniymiş!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:27
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve belediye meclis üyeleri, törenle mazbatalarını aldı. 

Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen mazbata töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,”Yeşilyurt belediye başkanımız yurt dışına çıkacağı için acele bir şeklide geçici olarak mazbatalarımızı aldık. O zaman tören yapmadan mazbatalarımızı almıştık. Töreni daha sonra yapalım dedik. Biraz gecikmeli oldu ancak emeği geçenlerden helallik diliyoruz. Mazbatalarımızın Malatya’mız ve Yeşilyurt’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Merkez İlçe Yeşilyurt 1 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Serpil Tosun Karataş ise, “Mahalli idareler seçimi yorucu geçti. Ancak, kavgasız, gürültüsüz, problemsiz başarılı bir seçim yapılmasından dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Merkez ilçe Yeşilyurt 2 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Aziz Sağır da, Uğur ve yeni belediye meclis üyelerine başarılar dileyerek, “Sayın başkan seçim öncesi vaad ettiği projeleri gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra 1 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Serpil Tosun Karataş ve 2 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Aziz Sağır, Başkan Uğur ile 6’sı bayan toplam 37 meclis üyesine mazbatalarını verdi.

Daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Yeşilyurt'un AKP'den seçilen belediye başkanı Hacı Uğur Polat, 3 Nisan'da göreve başlamış, daha sonrasında ise 2 meclis toplantısı yapılmıştı. Yeşilyurt Belediyesi'nin, başkan ve meclis üyelerinin 22 Nisan'da törenle mazbatalarını alacakları yolundaki basın duyurusu üzerine, görevde bulundukları 18 günde "mazbatasız" olarak nasıl iş ve işlem yaptıkları yolunda sorular gündeme getirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız