SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fotoğrafla Şantaj İddiası

A- A+ PAYLAŞ

16 yaşındaki kız, kendisini zorla araca bindiren şahısların uygunsuz resimlerini gösterip, “İstediğimiz her şeyi yapacaksın” diye tehdit ettikleri iddiasında bulundu.

Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 16 yaşındaki H.K. adlı kız, Başharık Mahallesi 4. Sokak civarında plakasının son rakam grubunu alamadığı 44 LP.. no.lu B.marka otonun içerisinde bulunan tanımadığı şahısların kendisini zorla araca bindirdiklerini, ellerinde bulunan kendisine ait uygunsuz resimleri göstererek, “İstediğimiz her şeyi yapacaksın. Yoksa seni öldürürüz” tehdidinde bulunup, dövdüklerini öne sürdü. H.K., bu kişilerin daha önce kendisi ile aynı okulda okuyan A.adlı kızın arkadaşları olabileceğini öne sürdü.

Polis olayla ilgili olarak A.A. adlı kızın yanı sıra M.B., D. ve N. ile 18-20 yaşlarındaki iki şahsı daha arıyor.

Bu arada, Polise başvuran 16 yaşındaki K.G. adlı kız da, aynı yaştaki S.İ. ile 1 yıl önce tanıştıklarını, iki aydır da bu kişinin evine gidip geldiklerini, bir hafta önce evde kimse yokken, bu kişinin kendisiyle ters ilişkiye girdiğini, olayı korktuğu için ailesine anlatamadığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis S.İ.’yi gözaltına aldı.

Öte yandan, Ataköy Mahallesi’nde oturan 38 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, savcılığa başvurarak, eski eşi 60 yaşındaki A.T.’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini, telefonla arayıp “Seni kezzap ile yakacağım” dediğini öne sürdü ve şikayetçi oldu. A.T. ise suçlamayı reddetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız