SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fransa, Aşure Kabımızı Kırma!"

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Fransa aşure kabımızı kırma diyoruz. Bu aşure ve diğer vesilelerin birlik ve beraberliğimiz bozmamasını temenni ediyoruz" dedi. 
 
AKP Malatya Kadın Kolları'nın Muharrem ayı nedeniyle organize ettiği aşure ikram programı parti binasında gerçekleştirildi. Prgorama il ve ilçelerden parti yöneticileri ile Belediye başkan yardımcıları Ertan Mumcu ve Selim Pilten katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 'Ermeni Yasa Tasarısı' konusunda Fransa'nın tutumunu eleştirerek, "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz önemli bir dönemdeyiz. İşte görüyorsunuz, Fransa'nın Ermeni soykırımı ididasını kanun tasarısını meclislerine getirdiler. Amaç, gelişen Türkiye'nin önümü kesmek. Komşularıyla iyi ilişkileri olan bir Türkiye'yi komşuları ile kaos ortamına sokmaktadır. Var olan iyi ilişikleri baltalayacak bir tasarıyı gündeme getirdiler. Birlik beraberlik aşuresi ikramı yapıyoruz. Diyoruz ki, Fransa aşure kabımızı kırma diyoruz. Bu aşure ve diğer vesilelerin birlik ve beraberliğimiz bozmamasını temenni ediyoruz"ifadelerini kullandı. AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise, "2012 yılının aşure tadında geçmesini temenni ediyloruz" diyerek, 9'ncusunu düzenledikleri geleneksel aşure ile birlik ve beraberliği pekiştirmek istediklerini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız