SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fransız Futbolcu EYMS'nin Radarında

0
Güncellendi - 2017-06-29 00:32:05
Fransız Futbolcu EYMS'nin Radarında
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un son olarak İngiltere’de Wigan Athletic forması giyen ve bonservisi elinde bulunan sağ kanat oyuncusu Gabriel Obertan’ın peşinde olduğu iddia edildi.

Lig’de kalıcı olmak için titiz bir transfer çalışması yürüten sarı siyahlılar, anlaştığı futbolculara imza attırırken, dış transfer çalışmaları için yoğun bir mesai harcıyor. Her mevki için oyuncu arayışını sürdüren Malatya ekibinin, Bursaspor ve Kayserispor’unda gündeminde olan Fransız kanat oyuncusu Gabriel Obertan’ı transfer etmek için devreye girdiği öğrenildi.

Futbola Bordeaux'ta başlayan 28 yaşındaki Obertan, 2009'da Lorient'te kiralık oynadıktan sonra İngiliz ekibi Manchester United'e transfer oldu. Burada 2 sezon top koşturan Obertan 2011'de Newcastle United'a imza attı. Obertan Fransa Ligi'nde 69, Premier Lig'de 71, Şampiyonlar Ligi'nde 14 ve UEFA Avrupa Ligi'nde 8 karşılaşmada forma giydi. Obertan son olarak İngiltere 1. Lig ekibi Wigan Athletic formasını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Turan (6 yıl önce)
    Bordeaux da ki Obertan muhteşemdi. Ordaki performansının yarısını sergilese Malatya mest olur. Tabi gelirse :)
    0
    0
    Yanıtla
  • CENGİZ (6 yıl önce)
    maşallah şimdiye kadar hep radarımıza alıyoruz oyuncuları ama hiçbirine imza attıramıyoruz..menajerlerin uydurma haberlerine kanmayın..ortada bişey yok..
    0
    0
    Yanıtla