SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fransızları Kimler Dövdü?

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da 2 Fransız turist, kimliği belirsiz 2 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Polisin ifadesini aldığı turistler, kendilerine saldıranlardan şikayetçi olmadı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Malatya merkez Turgut Temelli Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırımda yürümekte olan H.D. ve C.E.'ye yaklaşan 2 kişinin önce hangi uyruktan olduklarını sordukları turistlere yumruk atarak kaçtığı belirtildi. Saldırı sonrasında yakında bulunan bir markete sığınan korku ve panik içindeki turistlerin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu.
 
Vatandaşların emniyete ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polis ekiplerinin gelmesi üzerine rahat bir nefes alan Fransız turistler, ifadeleri alınmak üzere Beydağı Polis Merkezi'ne götürüldü. Kadın turistin çok tedirgin olduğu görülürken, burada olayla ilgili bilgi veren turistler kendilerine saldıranlardan davacı ve şikayetçi olmadı. Çok sayıda polis ekibi gece boyunca bölgede çalışma yaparak saldırganları yakalamaya çalıştı. Fransız turistlerin uçakla İstanbul'a gittiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız