SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fren- Lastik- Mıcır Kazaları!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki trafik kazalarında toplam 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAZALAR..
İnönü Caddesi Dörtyol trafik ışıkları mevkiinde 01.00 sıralarında 24 yaşındaki A.Ç. adlı motosikletli şahıs, refüje çarparak yaralandı. A.Ç. ifadesinde, mobilet motosiklet ile giderken plakasını göremediği bir aracı sollamak istediğini, aracın kendisini sıkıştırması sonucu orta refüje çarptığını bildirdi.

İnönü Caddesi Öğretmenevi önünde de 18 yaşındaki V.K. yönetimindeki motosiklet ile giderken, ana yola çıkmak isteyen 26 yaşındaki M.E.H. yönetimindeki otoya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan 17 yaşındaki M.B. yaralandılar.

Beylerderesi yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 54 yaşındaki F.E. yönetimindeki 44..305 plakalı oto, Yakınca civarında lastiğinin patlaması sonucu yol kenarındaki toprak tepeciğine çarptı. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada araç hasar gördü.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan A.U. yönetimindeki 34..2457 plakalı otomobil, Akçadağ Aydınlar Köyü mevkiinde yola serili mıcır (gevşek zemin malzemesi) nedeniyle kontroldan çıktı ve şarampola uçtu. 04.00 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

Malatya- Kayseri yolu Tavşantepe mevkiinde 48 yaşındaki A.A. yönetimindeki 44..293 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 34 yaşındaki K.Ö. ve 1 yaşındaki K.C.Ö. yaralandılar.

Akçadağ’dan Keller köyü yönüne gitmekte olan 30 yaşındaki M.T. yönetiminde bulunan 27..2941 plakalı oto, mıcır nedeniyle sürücünün kontrolundan çıkıp devrilirken, aracın hasar gördüğü bildirildi.

Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan 57 yaşındaki M.Z.S. yönetimindeki 44..179 plakalı kamyonun 13. km’de freni patladı. 24.00 sıralarındaki kazada kamyon sürücüsü ile araçta bulunan 40 yaşındaki İ.A. kendilerini kamyondan atarak yaralandılar. Kamyon da bir tümseğe çarparak devrildi.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 58 yaşındaki A.C.G. yönetimindeki 49..0220 plakalı araç Doğanşehir Reşadiye’deki virajlara hızlı girince savruldu ve yolun sağındaki bariyerlere çarptı. 03.00 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

Doğanşehir Kurucaova Kasabasında D.S. yönetimindeki 44..130 plakalı kamyonet, aniden yola çıkan 5 yaşındaki M.A.’ya çarparak ağır yaraladı.

Battalgazi ilçesi Hatunsuyu beldesi mevkiinde 37 yaşındaki G.K. yönetimindeki 44..365 plakalı otomobil ile giderken demiryolu alt geçidini geçiş esnasında dikkatsizlik yüzünden tünel duvarına çarptı. Kazada sürücünün araçta bulunan çocukları 7 yaşındaki E.K. ve 12 yaşındaki E.N.K.’nin yaralandıkları bildirildi.

Hanımınçiftliği Kasabası’ndan Kültür Mahallesi’ne gitmekte olan 41 yaşındaki Ş.K. yönetimindeki 44..171 plakalı otomobil, karayoluna kontrolsuz çıkan 33 yaşındaki D.P. yönetimindeki 44..829 plakalı kamyonete çarpmamak için manevra yapmak isterken, yol kenarında yürüyen 12 yaşındaki D.D., 13 yaşındaki F.S.D. ve 10 yaşındaki B.D. adlı kız çocuklara çarparak yaralanmalarına yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız