SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FTR Hastanesi'ne Başlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:59
FTR Hastanesi'ne Başlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Kamu- Özel Ortaklığı ile yapılacak olan Malatya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi (inşaat tabelası ve maket fotoları yanda) için çalışmalar başlatıldı.

İNŞAAT ALANI ÇEVRİLDİ 

150 yataklı Malatya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapılacağı alan işi üstlenen Rönesans Holding tarafından çevrilerek, hastanenin projesi kamuoyu ile paylaşıldı. Yeni Devlet Hastanesi Acil Servis kapısının karşı tarafında Şeker Fabrikası’ndan kalan alana yaptırılacak olan inşaatın tamamlanma süresi 2 yıl olarak gösteriliyor.

8 İLDE AYNI PROJE

Malatyalı işadamı Erman Ilıcak’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Rönesans Holding’in Kamu Özel Ortaklığı yatırım modeli ile üstlendiği Malatya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile birlikte aynı anda Afyon, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Samsun, Trabzon ve Van illerinden de benzer projelerin gerçekleştirileceği kaydedildi. Hastane ihalesi Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilmişti. 

25  YIL SONRA KAMU ALACAK 

25 yıllık süre boyunca Sağlık Bakanlığı'yla birlikte işletilecek olan  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini Rönesans Sağlık Yatırım'ın burayı Meridiam Infrastructure ile ortak yapacağı aktarıldı. Toplam 75 bin metrekare kapalı alana sahip olacak merkezin maliyet tahmininin 19 milyon 185 bin lira olarak öngörüldüğü belirtildi. 25 yıl sonra tesis tamamen kamuya kalacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Savaş bulut (6 yıl önce)
    Sap işleri yapmaktayım.malatyalıyım.malatyada ki islerinize talibim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan DOGAN (7 yıl önce)
    Cok harika bir haber Memleketimize yapilacak bu muhtesem Eserin Projenin kazasiz problemsiz tamamlanmasi acilisinada istirak etme dileklerimizle ... Ronesans Holding Yonetim Kurulu Baskani Sayin Erman ILICAK ve Yuce Devletimize Sayin Yetkililerimize katkilarindan dolayi minnetdarligimuzi bildirerek. Malatyamiza boyle bir Rehabilitasyon Merkezi yapacaklari icin cok cok Tesekkurler..Ayrica is imkani olarakda yore insanimizada istihdam saglayacak 2 yillik surecek bir proje olmasida bizler icin avantaj. Bolumunde uzman profyosenel kisiler icin cok muhim insallah mukemmel olacak.. teslim asamasi 2 yil ve projenin isletmeye alimi sonrasida Vatanimiza hayirli olmasi dileklerimle... Ronesans Kendi dalinda Lider Dunya Markali Kurumsal firmalarimuzdan birisi buzamana kadar yapmis oldugu ic ve dis piyasalardaki islerin teklif ve teslim asamasindaki buyuk basarilari bitirmis oldugu projeleri ile isbatidir.. Bizlerede ihtiyac olma durumunda on mulakat gorusme ile referansli olarak sans verilurse bu proje ve baska islerinizde gorev yapmaya hazirim... Basarilar Simdiden tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla