SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuar Bir Gün Öne Alındı

A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 17.’si düzenlenecek olan Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali bir gün öne alındı.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş tarafından organize edilen 17. Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali, 14 -18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Daha önceden 15 - 19 Temmuz olarak açıklanan programın bir gün öne alınmış olduğu ve 5 gün süreceği kaydedildi.

Bu arada, festivalde konser verecek sanatçılar da belirlendi. Sanatçıların konser programı şöyle; 14 Temmuz Yusuf Güney ve Rafet El Roman, 15 Temmuz Bülent Serttaş ve Funda Arar, 16 Temmuz Sevcan Orhan ve Kutsi, 17 Temmuz Elif Avcı ve İzzet Yıldızhan, 18 Temmuz Kıvırcık Ali ve İsmail YK.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız