SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuar Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:58
Fuar Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl 4-8 Temmuz 2012 tarihleri arasında 20’ncisi düzenlenecek olan Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali öncesi, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Kültür A.Ş. Genel Müdürü ve Personeli ile bir koordinasyon toplantısı düzenledi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  27 Haziran 2012 Çarşamba günü düzenlenen koordinasyon toplantısı sırasında, fuar ve festival etkinlikleri kapsamında herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması için, ilgili müdürlükler tarafından gerekli tedbirlerin alınması konusunda talimatlar verdi.
 
Koordinasyon toplantısı sonrası Mişmişpark alanında sürdürülen çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Çakır, özellikle ailesi ile birlikte Mişmişpark’a piknik yapmaya, gezmeye veya dinlenmeye gelen vatandaşların daha rahat, güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğlenebilmeleri için yeni bir takım düzenlemeler yaptıklarını söyledi.
 
Mevcut yürüyüş parkurlarında iyileştirmeler yaptıklarını belirten Başkan Çakır, “Mevcut yürüyüş alanlarındaki taş duvarlar yeniden yapıldı,  yeni yürüyüş yolları açıldı. Vatandaşlarımızın ayrı ayrı ve gelişigüzel bir şekilde mangal yakmalarını önlemek için de yürüyüş yollarının yanlarına sabit mangallar monte edildi. Buradaki çalışmalar fuar ve festival öncesinde tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulmuş olacaktır” dedi.
 
Kapalı Fuar alanında da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kapalı Fuar alanına ilk defa iklimlendirme yapıldığını ifade ederek, “Bugüne kadar birçok ihtisas fuarına ev sahipliği yapan mevcut fuar alanının en büyük sorunu, özellikle yaz aylarında içerisinin sıcak olmasıydı. Bu sıkıntıyı çözüme kavuşturmak amacıyla Malatya Belediyesi olarak fuar öncesi çalışmalara başladık. Şu anda iklimlendirme işi büyük bir hızla sürüyor.
 
Yaptırdığımız iklimlendirme sistemi, dışarıdaki temiz havayı alarak içeriye soğuk hava olarak verme şeklinde çalışacaktır. İklimlendirme için toplam 11 adet cihaz kullanılmakta ve bu cihazların özelliği de çok düşük enerji ile çalışmalarıdır. Bu cihazlar 1.1 Kw/saat enerji tüketmektedirler. İklimlendirme çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte fuarımız çok daha kaliteli ve kapsamlı bir hale gelecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız