SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuar Hazırlıkları Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:10:47
Fuar Hazırlıkları Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 21. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali başlıyor.

Malatya Belediyesi Kültür Anonim Şirketi Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuar ve festival hakkında bilgiler vererek, bölgenin en büyük karma fuarının 3 Temmuz Çarşamba günü kapılarını açacağını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nalçacı, “Malatya, bulunduğu konum nedeniyle çok önemli bir şehirdir. Doğu’yu Batı’ya, Batı’yı Doğu’ya, Güney’i Kuzey’e ve Kuzey’i Güney’e bağlayan bir geçiş noktasıdır. Bu nedenle yaptığımız ve yapacağımız bütün etkinlikler çok büyük önem arz etmektedir. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin 21.’sini yapmak bizlere nasip oldu. Bu yüzden gururluyuz. Bütün hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Fuar kısmını değerlendirecek olursak, bu yıl, 95 il içi, 22 il dışı, 1 yurtdışı olmak üzere toplamda 118 firma fuara katılıyor. Festival kısmında ise çok çeşitli etkinlikler yapacağız. Mahalleler arası futbol turnuvası, bisiklet yarışları, motokros gösterileri, tatlı ve yemek yarışması, yabancı halk dansları ekibi gösterileri, mehteran gösterileri, havai fişek gösterileri, Kemal Sunal Çocuk Tiyatrosu gösterileri, jimnastik ve tekvando gösterilerinin yanı sıra akşam 20:00 ile 24:00 saatleri arasında çeşitli konserlerimiz olacak. Ben tüm halkımızı fuar ve festivalimize bekliyorum” dedi.
Polonya, Sırbistan, Gürcistan ve Bosna Hersek’ten halk oyunları ekipleri 5 gün boyunca gösteri de sunacak. 3 ile 7 Temmuz tarihleri arasında, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlenecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız