SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuar İçin Toplantı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:45
Fuar İçin Toplantı
A- A+ PAYLAŞ
Nisan ayında yapılacak olan 6. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı için istişare toplantısı yapıldı.
 
Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, konuşan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, "Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. olarak, Tarım Fuarı’nın gerek Malatyamız, gerekse bölgemiz açısından çok önemli olduğunun farkındayız. Bölgemizin geçim kaynağının önemli bir kısmının tarım ve hayvancılık olduğu ve bu anlamda teknolojinin çok daha fazla etkin ve verimli bir şekilde kullanılması gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir. Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın bölgemizdeki 29 ilin tamamında, TSO’lar, Ziraat Odası Başkanlıkları, Tarım İl Müdürlükleri, Tarım Kredi Kooperatifleri, Ziraat Mühendisleri Odaları ziyaret edilerek bu illerdeki sanayici ve iş adamlarıyla da görüşme yapılmış ve onların fuara katılımlarıyla alakalı gerekli adımlar atılmıştır. 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın uluslararası platforma taşınması için bölgedeki 29 ilin yanı sıra Yurtdışı katılımın da sağlanması amacıyla; Hollanda, Belçika, Bosna–Hersek, Bulgaristan, Mısır, İran, Ürdün, Gürcistan Başkonsolosluklarıyla ve Ticari Ataşelikleriyle görüşmeler yapılmıştır. Bu ülkelerden katılımcı firma, ziyaretçi ve ülkelerin devlet erkânını getirmek için yapmış olduğumuz çalışmalardan olumlu sonuçlar almış olup konuyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı. 
 
6. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı, 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı’nda yapılacak.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız