SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fuar İlgi Gördü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:56
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da Ramazan ayında geleneksel hale gelen ve bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı'na ilginin büyük olduğu bildirildi. 
 
Ramazan ayı boyunca belediye binası yanında bulunan fuar çadırına kurulun kitap fuarıyla ilgili olarak açıklama yapan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, "23’üncüsü düzenlenen Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı ciddi anlamda ilgi gördü. Geçmiş yıllara göre yer sıkıntısı yaşıyorduk. Bu yıl bu sıkıntımız da kalmadı. Artık her yıl, şu an fuar alanı olarak kullandığımız belediye binamızın yanındaki alanda yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.’nin Ramazan ayında Malatyalılara sunduğu bir diğer hizmetin de, şerbet çeşmesi olduğunu hatırlatan Nalçacı, "Ramazan ayının ilk gününden itibaren teravih namazının hemen ardından çeşmelerimizde şerbet akıttık. Arife günü akşamı da son olarak şerbet akacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız