SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuar Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali sona erdi. Festivalin son gününde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Kıvırcık Ali ve pop müziğin genç yıldızı İsmail YK sahne aldı.

Malatya Belediyesi Fuarcılık Müdürlüğü tarafından organize edilen 17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin son gününde alanı dolduran binlerce kişi doyasıya eğlendi. Gece havai fişek gösterisi de yapıldı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Malatya Belediyesi Eski Başkanı Cemal Akın konseri birlikte izledi.
Şenliğin son gününde Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Kıvırcık Ali sahne aldı. Söylediği türkülerle alanı dolduran vatandaşları hüzünlendiren Kıvırcık Ali, "Ben öncelikle Mişmiş festivalinde dördüncü kez sizlerle göz göze gönül gönüle olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Malatya'nın dışında bugün burada bu güzelliği bizle paylaşanlara ayağınıza sağlık diyorum. Başta Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hangi
milletten, ırktan, mezhep ve inançtan olursak olalım Allah herkesi insan olarak yaratmıştır. Kimsenin kimseden farkı yok. İnsanların kıtası ve inançları sorulmaz" dedi.

İnsanların inançlarıyla sorgulanamayacağını anlatan Kıvırcık Ali, şunları söyledi: "Aynaya baktığınız da ilk gördüğünüz kendinizsiniz. İşte herkes de kendinizi görürseniz dünyada savaş olmaz. Bütün insanların sevgi, kardeşlik ve barış içerisinde yaşamasından yanayız. İnsana insan gözüyle bakmak gerekiyor. Ayrıca benim evimde 300-500 plaket var ama evimin en güzel yerinde geçen yıllarda aldığım kayısı kristali duruyor."

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konser sonrası Kıvırcık Ali'ye kristal kayısı hediye etti. 17.sini düzenledikleri Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin sonuna geldiklerini anlatan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, şöyle konuştu: "Böyle coşkulu bir kalabalıkla festivali şenlendiren hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sanatçılarımıza da katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten Malatya'ya yakışır bir festival gerçekleştirdik. Ayrıca ticaret ve sanayi
fuarımızı da çok coşkulu şekilde tamamladık."
Kıvırcık Ali'den sonra İsmail YK sahne aldı.

Malatyalıların büyük coşkusu ve yoğun ilgisi altında şarkılarını seslendiren İsmail YK., gençlere şarkı söyletti, halay çektirdi, dans ettirdi ve çocuklarla sahnede dans etti. Sahnedeki performansıyla hayranlarını coşturan İsmail YK., "Hayranlık çok güzel bir şey ben burada övünmüyorum. Her insan sanatçı dahi olsa aynıdır. Hayranlık çok güzel bir duygu. Ben hayranlığın ne olduğunu tahmin ediyordum ama şimdi daha çok anladım. Ben de Orhan Gencebay ve Michael Jackson'un hayranıyım. Michael Jackson'ı kaybettikten sonra hayranlığın ne demek olduğunu daha çok öğrendim ve bu yüzden sizleri daha çok seviyorum. Ben onun hayranı olduğum için ölümüne gerçekten çok üzüldüm. Benimle onun arasında dağlar kadar fark var. Hayranlık her zaman aynıdır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız