SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuar ve Festival Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

18. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen beşinci ve son konserde sahne alan Ebru Gündeş, Malatyalıları coştururken, konseri izleyenler arasında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı da bulundu.

18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivali kapsamında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenen Ebru Gündeş konseri ile sona erdi. Festivalin son gününde mahalli sanatçılar ile Kültür Bakanlığı Sanatçısı Selahattin Yalçınkaya sahne alırken, gecenin finalinde sahneye ünlü sanatçı Ebru Gündeş çıktı. Havai fişek gösterisinin ardından sahneye çıkan Ebru Gündeş, sahneye çıkarken kostümünün uzun olması nedeniyle merdivenden düşme tehlikesi geçirdi. Ebru Gündeş'i yüz üstü sahneye düşmekten son anda arkasında bulunan koruması kurtardı. Gündeş, düşme tehlikesi geçirmenin etkisinden kalmadan sahneye çıkarak Malatyalıları selamladı.

Ebru Gündeş, konseri esnasında konser alanına Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın girdiğini görünce, müziği kestirerek, Bakan Yazıcı'nın gelişini anons edip, "Kocaman alkışlar istiyorum" dedi. Gündeş, daha sonra sahneden inerek Bakan Yazıcı'yla, Vali Ulvi Saran'la, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'la tokalaştı.
Ebru Gündeş, daha çok hareketli parçalarını seslendirirdi. Gündeş'e Bakan Yazıcı kayısının kristal maketini hediye etti. Bakan Yazıcı, sahnede iken Malatyalıları 25 Haziran'da yapılacak olan mitinge davet etti. Vali Ulvi saran ile Belediye Başkanı Ahmet Çakır da sanatçı Gündeş'e kayısı hediye ettiler. Vali Saran, Gündeş'ten günde 3 kayısı yemesini istedi.

Başbakan Erdoğan'ın mitinglerde söylediği, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısınıda hayranları ile paylaşan Ebru Gündeş, "Malatya bulunmaz eşin" türküsü ile binlerce Malatyalıya festivalin son gününde unutulmaz bir gece yaşattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız