SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fuara İlgi Sevindirici"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği ile Malatya Belediyesi’nin işbirliğiyle Belediye sarayı yanında Salı günü açılışı yapılan ve 5 Mayıs Pazar günü sona erecek olan Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı’ndaki stantları  ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kitap Fuarı’na vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ve bunun da memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Fuar’da okuyucu, yayıncı ve yazarlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Kitap Fuarı’nı başta aileler ve çocuklar olmak üzere herkesin ziyaret etmesini istedi. Ayrıca Başkan Çakır, Malatyalı yazar Meryem Aybike Sinan'ın yanı sıra fuara gelen öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Stantları ziyaret eden Başkan Çakır, kitaplarını imzalamak için fuara katılan yazarlarla bir süre sohbet edip katılımlarından dolayı teşekkür etti.  Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarına katılan yazarlar ise organizasyonun çok güzel olduğunu ve beklemedikleri bir ilgi ile karşılaştıklarını belirterek Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız