SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuarda Kitaplarını İmzaladılar..

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan ayı sosyal ve kültürel etkinlikleri çerçevesinde İftar Çadırı, Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı ile “Ramazan İklimi” ve “Hoşgörü ve Barış Dini İslam” konulu konferanslar düzenleyen Malatya Belediyesi tarafından, 21 Ekim 2005 Cuma günü Belediye arkasında açılan Kitap Fuarında gerçekleştirilen “İmza Günü” ne Malatyalı Şair ve Yazarlardan Adil Akkoyunlu ve Nurettin Gür katılarak kitapseverlere kitaplarını imzaladılar.

Vatandaşın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade eden Şair – Yazar Adil Akkoyunlu “Kitap Fuarı bu sene Belediye arkasında açıldı. Stand yetkilileri kitap fuarının geçen yıllara nazaran daha büyük ilgi gördüğünü söylüyorlar. Biz de gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.

Şair – Yazar Nurettin Gür ise Kitabın emek mahsulü olduğunu belirterek; Türkiye’de kitap okuma oranı çok düşük olduğu için kitap satışları da düşük oluyor. Son zamanlarda kitap okumanın artmasıyla birlikte kitap satışlarında da artış gözleniyor. Şair ve Yazar kitapları okunduğu zaman daha mutlu oluyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız