SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuarda Konser Keyfi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:38:51
Fuarda Konser Keyfi
A- A+ PAYLAŞ

 İzmir 83’üncü Enternasyonal Fuarı’nda Malatya Standı, TRT sanatçıları ile şenlendi. Malatya ve Diyarbakır’ın onur konuğu olduğu İzmir 83’üncü Enternasyonal Fuarı’nda, TRT sanatçıların verdiği Türk Halk ve Türk Sanat Müziği konseri ilgi gördü.

Konseri, Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya'nın eski vali yardımcılarından Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, bazı belediye başkanları,sivil toplum kuruluşu temsilcileri izledi.

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kurum ve kuruluşların işbirliği ile düzenlenen Malatya Standı konser alanını, onur konuğu iller Malatya ve Diyarbakır dönüşümlü olarak kullanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız