SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fuarlar Önemli..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, belediyenin ortağı olduğu Kültür A.Ş. tarafından organize edilen İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı'nı son günde ziyaret eden belediye başkanı Ahmet Çakır, standları gezdi, firma yetkilileriyle konuştu.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından 5-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar alanında düzenlenen İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarına katılan firma yetkilileri, fuardan memnun olduklarını ifade ettiler.

Malatya dışından 6 firma olmak üzere toplam 66 firmanın katıldığı İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarına katılan firma yetkilileri, fuar organizasyonun iyi olmasından dolayı başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Beraberinde Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte stantları tek tek gezerek, katılımcılarla görüşen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın bölgede cazibe merkezi olmasının önemli nedenlerinden birisi de fuarlardır. Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarının ilkini düzenledik, bu nedenle bazı sıkıntı ve eksikliklerimiz olabilir. Bu eksiklikler de zaman içerisinde giderilmiş olacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Çakır, ”Geçtiğimiz ay içerisinde ikincisini düzenlediğimiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na hem ilgi çok iyiydi hem de katılımcılar organizasyondan memnun olduklarını ifade ettiler.İlkini düzenlediğimiz İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na katılanların da organizasyondan memnun olmaları bizleri sevindirmiştir. Malatya dışından ve Malatya’dan katılan firma yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarına katılan katılımcılar, fuar organizasyonunun iyi olması ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Katılımcılardan bazıları görüşlerini şu şekilde dile getirdiler:

Osman Hazar/Malatya : Hazar yapı olarak bu sene ilki düzenlenen İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarına katıldık. Güzel geçti ama bazı aksaklıklar oldu. Genel olarak güzel geçti teşekkür ediyoruz.

Kürşat Pektaş/Malatya: Malatya’da birincisi gerçekleşen İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarına firma olarak katıldık. Malatya’nın bu tür aktivitelere ihtiyacı var, ticari açıdan büyük gelişme sağlayacaktır. Her sene düzenlenmesinde fayda var. Teşekkür ediyorum.

Altındağ Laminat Parke: Fuar etkinlikleri gayet başarılı. Yeterli tanıtımın yapıldığı gözüküyor çünkü standımıza ilgi çok fazla oldu. Memunuz, teşekkürler.

Eltay Kapak/Elbistan: Öncelikle bu fuarı düzenledikleri için sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyoruz. Fuar çok faydalı geçti gerek firmalar açısından gerkse ziyaretçiler açısından.

Turgut Gündüz/Malatya: Fuara genel anlamda ilgi güzel. Bu ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyoruz.

Abuş Aslan/Malatya: ilk olmasına rağmen çok iyi. İnşallah önümüzdeki sene daha da iyi olacak. Güzel Malatyamıza güzel işler yapılmış olacak. Böyle bir organizasyon yaptığı için Malatya Belediyesine ve Fuarcılık A.Ş’ye teşekkür ediyoruz.

Sadi Ali Erkan/Malatya: ilk defa düzenlenen İnşaat Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarına katıldık. Ilk olmasına rağmen ilgi gayet güzel inşallah devam eder. Ilk olmasına rağmen bence büyük bir başarı. Malatya Belediyesine ve tüm Fuarcılık çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız