SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuarların Katkılarını Konuştular

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:08:02
Fuarların Katkılarını Konuştular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuarların tanıtımda etkili olduğunu söyledi. 

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Hizmet Komitesi, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı’ yı ziyaret ederek fuarlar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuarların tanıtımda etkili olduğunu söyleyerek, “Fuarlar konusunda sistemli ve emin adımlarla ilerliyoruz. Fuarlar konusunda 2012 yılında hedeflerimize ulaştık. Maddi anlamda fuar işi hizmet işi olduğundan dolayı her geçen gün kendinizi yenilemeniz geliştirmeniz gerekmektedir. Malatya tarım fuarını sadece Malatya’ da değil tüm bölge ile birlikte yapıyoruz “ şeklinde konuştu.

“Stantlardan aldığımız parayı yine fuarlarımızı geliştirmek ve büyütmek için kullanıyoruz diyen Nalçacı, “Ankara’ da ki Büyük Elçiliklere davetler gönderildi ve oralardan da olumlu cevaplar gelmeye başladı. Yapılan Fuarlara birlikte köylüyü - çiftçiyi de fuara getirmeye de çalışıyoruz" dedi.

Nalçacı, bu yıl yapılacak olan fuarlardan bahsederek, “11-14 Nisan arasında Tarım Fuarı’nın hemen hemen akabinde 30 Nisan ile 5 Mayıs tarihlerinde de Malatya Anadolu Kitap Fuarımız var. Yine Yapı Dekorasyon Fuar’ımızı 16-19 Mayıs tarihleri arasında yapacağız. 24 - 26 Mayıs tarihleri arasında İstihdam Fuarı’nı yapacağız. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivalimizi de 3-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz” diye konuştu

MAKİAD Hizmet Komitesi Başkanı Adem Ayyıldız ise, “Türkiye ekonomisi ciddi temellere oturduğu için bugünden yarına sallanan, geçmişte olduğu gibi bir ekonomi düzeni bulunmamaktadır. Her gerginliğin belirli bir riski olmasına rağmen şimdiye kadar uygulanan sistem başarılı oldu diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız