SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuat Kozluklu 'Malatya Günleri'nde Kitabını İmzaladı

0
Güncellendi - 2019-10-16 01:56:56
Fuat Kozluklu 'Malatya Günleri'nde Kitabını İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

TRT Haber Gece Bakışı Programı Sunucusu, malatyahaber.com kurucularından, gazeteci Fuat Kozluklu, kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar’ın, İslâmî kisve altında oluşturduğu gizli örgütlenmesini deşifre ettiği ‘Kod Adı: SAPKIN’ adlı kitabının, İstanbul'daki 3. Malatya Günleri'nde gerçekleştirilen imza gününde okuyucuları ile buluştu.

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri organizasyonu kapsamında kurulan standda okuyucuları için kitaplarını imzalayan Fuat Kozluklu, Malatya’dan gelen hemşehrileri ile de hasret giderme fırsatını yakaladı.

Kopernik Yayınları arasında geçtiğimiz ay yayımlanan ve ilk baskısından kısa süre sonra ikinci baskısının yapılacağı belirtilen ‘Kod Adı: SAPKIN’ kitabı, Malatya Tanıtım Günleri’ndeki imza gününde de okuyucunun büyük ilgisiyle karşılaştı.

Dört saate yakın süreyle okuyucusu için kitaplarını imzalayan Fuat Kozluklu, sadece kitaplarını imzalamakla kalmadı; okuyucuları ile sohbet etti ve sorularını cevapladı.

Adnan Hoca örgütlenmesini, 1980’li yıllarda, ‘mürit’ kılığında örgüt içine girerek deşifre eden ilk gazeteci olan Fuat Kozluklu, okuyucularına, örgütün Türkiye’nin ulusal güvenliği için yarattığı tehlikeyi ve İslâmî değerleri yozlaştırmasının toplum bünyesinde üretebileceği çürüme ve zararlara dair bilgi verdi.

Belediye başkanları kitap imzalattı

Fuat Kozluklu, İstanbul’daki imza gününde hemşehrileri tarafından yalnız bırakılmadı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Cengiz, de standı ziyaret ederek kitap imzalattı.

Okul arkadaşları yalnız bırakmadı

‘Kod Adı: SAPKIN’ yazarı Fuat Kozluklu imza gününde Malatya Fatih Lisesi’nde birlikte okuduğu sınıf arkadaşları tarafından da yalnız bırakılmadı. Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ve Gazeteci Ali Aladağ, sınıf arkadaşları Fuat Kozluklu’nun ilk kitabının imza gününe katılarak kitap imzalattı.

Fuat Kozluklu, geçtiğimiz hafta içinde 3. Kayseri Kitap Fuarı’na katılmış ve Kayserili okurları ile buluşarak kitabını imzalamıştı.

Kozluklu da Rektör Karabulut’un kitabını imzalattı

İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günleri’nin kültürel aktiviteleri kapsamında düzenlenen bir başka imza günü de Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un kısa süre önce yayınlanan üçüncü kitabı ‘Doğada Hayat Var’ içindi. Gazeteci Fuat Kozluklu, kitabını imzaladıktan sonra, Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un imza günü standına giderek, ‘Doğada Hayat Var’ kitabını imzalattı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız