SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuş Baskını.. 2 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-11-24 03:45:13
Fuhuş Baskını.. 2 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

SİLAHLA YARALAMANIN FAİLİ DE TUTUKLANDI.. Malatya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda biri kadın iki şüpheli gözaltına alındı.

Kent merkezinde Niyazi Mahallesi'nde bir apartmanda fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri operasyon yaptı.

Ekipler, operasyonda biri kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 2 şüpheliye 3 bin 500 lira idari ceza uygulanırken, ikametin mühürlenmesi için çalışma başlatıldı.

SİLAHLI SALDIRI ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI..

Bu arada Malatya’da önceki gün silahla bir kişiyi yaralayan 2 şüpheli, polisin çalışması sonrası yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklandı.

Malatya'da 20 Kasım 2019 günü Yeşilyurt ilçesine bağlı Yaka Mahallesinde meydana gelen olayda M.S.A. (27) isimli bir kişiyi ateşli silahla yaralayan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı.

Sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden D.A. tutuklanırken Y.S.İ. isimli şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Neco (4 yıl önce)
    Eskort sitelerindeki numaralar aranip adreslere baskinlar yapılmali Malatya fuhuş un merkezi haline getirilmeye çalışılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Zinanın suç olmaktan çıkması fuhusu artırdı
    0
    0
    Yanıtla