SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuş İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Bir ihbar üzerine ifadesi alınan kadın, iş ilanı üzerine gittiği işyeri sahibinin kendisini para karşılığı sattığı iddiasında bulundu.

Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; bir fuhuş ihbarı üzerine ifadesi alınan 27 yaşındaki A.T. adlı kadın, 40 yaşındaki E.B. adlı şahsa ait işyerinin camında iş ilanı gördüğünü, bu şahısla görüştükten sonra para karşılığında ilişkiye girdiğini, daha sonra bu şahsın ayarladığı kişilerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü. E.B. ise suçlamaları kabul etmedi ve adliyece salıverildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan 21 yaşındaki İ.E. adlı gencin, kayıp olarak aranan kız kardeşi 16 yaşındaki H.E.’nin MAŞTİ Otogarında olduğu bilgisi üzerine buraya gittiği, kız kardeşinin yanında bulunan 23 yaşındaki H.G. adlı kadını dövdüğü bildirildi. H.E.’nin de ifadesinde, H.G. adlı kadının kendisini zorla alıkoyup fuhuşa zorladığını öne sürerken, H.G. adlı kadının “Küçük Yaştaki Kız Çocuğunu Zorla Alıkoyma” suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki Z.D. adlı kadın da 21.30 sıralarında polise başvurarak, satılığa çıkardığı evine bakmaya gelen bir şahsın eve girip kendisine bıçak çektiğini ve tecavüze kalkıştığını, bir fırsatını bularak kaçtığını bildirdi. Polis sapık saldırganı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Beydağı Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki H.A. adlı genç kız, kendisine konuşma teklif eden, ancak reddettiği aynı yaştaki S.D.’nin bu nedenle kendisini dövdüğünü, daha önce de tacizde bulunan bu şahıstan şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis S.D.’yi yakaladı ve olayla ilgili soruşturmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız