SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuş Operasyonu Kurtarmış

A- A+ PAYLAŞ
 
Merkez üssü Van'ın Tabanlı Köyü olan 7.2 büyüklüğündeki deprem öncesi, polisin Erciş İlçesi'nde gerçekleştirdiği 'Madonna 1' adlı fuhuş operasyonunun 40 kişinin hayatını kurtardığı ortaya çıktı.
 
 
Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, fuhuş yapıldığı gerekçesiyle Erciş İlçesi’nde bulunan bir oteli izlemeye aldı. 7 aylık teknik takibin ardından, 7.2’lik depremden 2 gün önce otele operasyon düzenlendi. Radikal'in aktardığına göre ’Madonna-1’ adı verilen operasyonda otelde bulunan Azeri, Gürcü ve Rus uyruklu 16 kadın, 16 müşteri, aracılık yapan 6 kişi ile 2 otel yetkilisi gözaltına alındı.
 
Gözaltına alınan 40 kişi ilk depremin meydana geldiği 23 Ekim günü ise adliyeye çıkarılmak üzere araca bindirildi. Şüpheliler, bindirildikleri araçla gözaltına alındıkları otelin önünden geçerken 7.2 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Fuhuş operasyonunun gerçekleştiği otel gözaltına alınanların gözleri önünde yerle bir oldu.
 
Göl kenarında bulunan otelin enkazından 9 kişinin cesedi çıkartıldı. Polis tarafından gözaltına alınan 40 kişi ise enkaz altında kalmaktan kurtuldu.
 
AĞLAYARAK POLİSE TEŞEKKÜR ETTİLER
Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilirken kaldıkları otel gözleri önünde yerle bir olan fuhuş şüphelileri gözyaşlarını tutamadı. Sürekli bu otelde kalan yabancı uyruklu hayat kadınları gözleri önünde otelin yıkılmasından sonra sinir krizleri geçirdi. Ağlayarak polise teşekkür eden kadınlar, "Hayatımızı kurtardınız, operasyonla gözaltına almasaydınız hepimiz ölecektik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız