SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuş Operasyonunda 8 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Polisin fuhuş çetesine yönelik operasyonunda yakalanan 4’ü kadın 8 kişi tutuklandı. Bu arada oto içerisinde fuhuş yaptıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı.

8 TUTUKLAMA..
Polisin, Gaziantep’ten kaçırılan Kilis doğumlu 18 yaşındaki A.Y. (A) adlı kadına fuhuş yaptırıldığı yolunda bu ilin Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgi üzerine başlattığı operasyonda, fuhuş yaptıkları öne sürülen 6 kadının yanı sıra, fuhuş olayına karışan 4’ü kadın 8 kişi olmak üzere toplam 14 kişi yakalanmıştı.

Yakalananlardan; Göksun doğumlu 27 yaşındaki D.G., Nizip doğumlu 19 yaşındaki M.K.A., Gaziantep doğumlu 43 yaşındaki D.A. ve Karşıyaka doğumlu 25 yaşındaki A.C. adlı kadınlar ile Gaziantep doğumlu 43 yaşındaki A.A., Gaziantep doğumlu 21 yaşındaki E.K., Nizip doğumlu 26 yaşındaki M.K. ve Malatya doğumlu 39 yaşındaki B.M. adlı şahısların, “Reşit Olmayan Mağdureyi Alıkoymak, Zorla Para Karşılığında Fuhuş Yaptırmak ve Bu Yolla Menfaat Sağlamak, İlişkiye Girmek, Fuhuş Amaçlı Yer Temin Etmek, Çocuk Düşürtmek ve Silahla Tehdit, Başkasının Adına Kimlik Düzenlemek” suçlamalarıyla gönderildikleri adliyece tutuklandıkları bildirildi. Olayla ilgili Gaziantep doğumlu 20 yaşındaki M.Y. adlı şahsın da arandığı belirtildi.

Polis; Malatya, Gaziantep, Adana, Mersin ve Diyarbakır’ı da kapsayan bu fuhuş operasyonu ile ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

“04.03.2007 tarihli Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün faks yazısında, müşteki M.K.’nin müracaatıyla kayıp olarak aranan mağdurenin, ilimizde zorla fuhuş yaptırıldığı bildirilmesi üzerine görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesi, 06.03.2007 günü saat:05.00 sıralarında Turgut Temelli Alt Kavşağında durdurulan oto içerisinde görülen mağdure ile yanındaki B.M. ve M.KA. araçtan indirilmiş, mağdure ifadesinde, kendisini darp eden eşini şikayet ettikten sonra Gaziantep’te dolaşırken tanıştığı C. isimli şahsın zorla ilişkiye girdiğini ve yanında bulunan şahıslarla kendisini geneleve satmak isterken, D.A.’nın kendisini şahısların elinden alarak, Mersin, Adana ve Malatya’da para karşılığında erkeklere sattığını ve Malatya’da evine geldiği A. isimli bayan ile Diyarbakır’a götürülerek fuhuş yaptırıldığını, eşinden ayrıldığı sırada hamile olmasından dolayı da A.’nın, rahmine ilaç yerleştirerek çocuğunu düşürttüğünü, A.A. ve D.G.’ye ait evde ve D.A., M.KA., D.G., M.K. ve E.K’ya ait olduğunu bildiği oto içerisinde para karşılığı erkeklerle zorla ilişkiye girdiğini, M.K.’nin kendisine silah göstererek tehdit ettiğini, üzerinde bulunan E.A. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanını ise E.K.’nin Gaziantep’te düzenlettiğini beyan ederek şikayette bulunmuş, görevlilerimizce şüpheliler yakalanmış, elde edilen 1 adet döner bıçağı ile E.A. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı muhafaza altına alınmış, adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklanmış olup, firari şüphelinin yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.”

OTO İÇİNDE FUHUŞ..
Öte yandan, Çevreyolu Ankara yolu üzerinde 22.25 sıralarında polis ekibinin yol kenarındaki bir araçtakilerden şüphelenmesi üzerine yapılan kontrolde, 38 yaşındaki G.B. adlı kadının, 27 yaşındaki E.Y. adlı şahısla otonun arka koltuğunda uygunsuz vaziyette yakalandıkları, bu iki kişi ile otonun şoför koltuğunda oturan 31 yaşındaki Y.Ö. adlı şahsın da gözaltına alındıkları bildirildi. G.B. adlı kadının, baskın sırasında adının T.A. olduğu şeklinde polisleri aldatmaya çalıştığı belirtilirken, “Alenen Cinsel İlişkide Bulunmak ve Görevli Memura Yalan Beyanda Bulunma” suçlamasıyla adliyeye gönderilen 3 zanlının serbest bırakıldıkları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız