SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuş Parasını Alamayınca!.

A- A+ PAYLAŞ

Geçimini fuhuş yaparak sağladığını belirten 20 yaşındaki kadın, polise başvurarak fuhuş parasını ödemeyenleri şikayet etti.

TCK ve CMUK’da AB’ye uyum gerekçesiyle yapılan değişiklikler yüzünden ortaya çıkan garip durumlardan biri daha yaşandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvuran Adıyaman doğumlu 20 yaşındaki E.C. adlı kadın, kendisinin fuhuş yaparak geçimini sağladığını, 18 Ekim günü kendisini arayan 18 yaşındaki A.D. adlı şahsın, “2 erkek müşteri var” diye çağırdığını, 32 yaşındaki B.K. adlı şahsın da kendisini arabayla alarak Elazığ’a götürdüğünü, burada B.K. adlı şahsın çağırdığı 3 kişinin kendisiyle 40’ar YTL karşılığında ilişkiye girdiğini, ancak şahsın kendisine parayı vermeyip tamamını kendisinin aldığını, Malatya’ya döndükten sonra da B.K.’nın kendisini tehdit ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

“Geçimimi fahişelik yaparak sağlıyorum” diyen E.C.’nin müşteki olarak yeraldığı olayla ilgili olarak “Fuhuş İçin Aracılık ve Menfaat Temini” suçlamasıyla yakalanan Adana doğumlu B.K. adlı şahıs tutuklanırken, polis A.D.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız