SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuş Şebekesine 11 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Polisin ortaya çıkardığı fuhuş şebekesi mensubu olarak yakalanan 12 kişiden 1’i kadın 11’inin tutuklandığı, 3 kişinin de arandığı bildirildi.

Polis; 22 yaşındaki S.K., 23 yaşındaki E.B., 19 yaşındaki M.K., 20 yaşındaki T.Ü. ile açık kimlikleri belirlenemeyen H.S. ve P. adlı fuhuş yaptırılan kadınların “mağdur” olarak yeraldığı operasyonda 12 kişiyi “Suç İşlemek İçin Örgüt Kurmak, Fuhuşa Aracılık Etmek, Yer Temin Etmek, Fuhuş Amaçlı İnsan Ticareti” suçlamasıyla gözaltına almıştı.

Polis açıklamasında suç tarihi olarak 28 Ağustos 2007 ve 20 Kasım 2007 arası gösterilirken; 31 yaşındaki S.Y. adlı kadın ile, 33 yaşındaki B.Y., 42 yaşındaki B.G., 31 yaşındaki Z.K., 27 yaşındaki E.Ö., 26 yaşındaki M.K., 26 yaşındaki E.K., 29 yaşındaki H.K., 27 yaşındaki O.O., 35 yaşındaki A.Y., 34 yaşındaki N.E. ve 35 yaşındaki H.H.G. adlı şahısları gözaltına almıştı. Bu şahıslardan H.H.G. dışındakiler tutuklanırken, açık kimlikleri belirlenemeyen Ö.T., O ve C.adlı şahısların da arandıkları bildirildi.

Polis Vukuat Raporu’nda olay şöyle belirtildi:

“28.08.2007 – 20.11.2007 tarihleri arası görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde fuhuş sektöründe suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları ve bu örgüt aracılığı ile çeşitli illerden temin ettikleri kadınları erkeklere pazarladıkları bu yolla gelir temin ettikleri tespit edilen şüpheliler 2. Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararına istinaden 20.11.2007 günü yakalanmışlar ve şüphelilerden 1 adet 14 lü Browning marka tabanca, 6 adet mermi, 1 adet Voltran marka bilyeatar tabanca, 3 adet bilyeatar fişek, 6 adet bıçak, 1 adet 7,62 mm çapında G-3 fişeği, 120 adet pornografik içerikli ve korsan cd, 146 gr esrar maddesi, suçta kullanılan şüphelilere ait çok sayıda cep telefonu ve sim kartı, suçtan elde edildiği tespit edilen 420 YTL para ve yine suçta kullanıldığı ve örgüte ait olduğu tespit edilen 2 adet oto elde edilmiş olup, alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden H.H.G. isimli şüpheli serbest kalmış, diğer şüpheliler ise tutuklanarak Cezaevine teslim edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız