SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fuhuş ve Uyuşturucu Mekanı Oldu"

0
Güncellendi - 2016-12-06 01:09:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yıkılıp yeniden yapılacağı açıklanan eski Devlet Hastanesi kampüsündeki boş binalar uyuşturucu bağımlıları, fuhuş yapan ve yaptıranların mekan haline gelince çevre esnafı isyan etti.

Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi'nde bulunan eski devlet hastanesi bir dönem sık sık çıkan yangınlarla gündeme geliyordu.

Terk edilmiş bir vaziyette bekletilen eski Devlet Hastanesinin boş binaları özellikle gece saatlerinde uyuşturucu bağımlıları, fuhuş yapan ve yaptıranlar tarafından kullanılıyor.

1950 yılında inşa edilen emektar hastane bir süre önce yıkılıp yeniden yapılmak için tamamen boşaltılmıştı. Ancak geçen zaman içerisinde inşaat çalışmaları bir türlü başlamayınca, binalar başıboşlar kişiler tarafından uyuşturucu ve fuhuş amaçlı olarak kullanılmaya başlandı.

“Uyuşturucu kullananların ve fuhuş yapanların evi gibi oldu”

Hemen her gün polisi arayıp, hastane binası içerisinde ve bahçesinde çevreye rahatsızlık verenleri şikayet etmekten bıktıklarını söyleyen Esnaf Muzaffer Atçı, yetkililere binanın bir an önce yapılması çağrısında bulundu.

Eski hastane binasında sık sık yangınlar çıktığını, bu durumun kendilerini de korkuttuğunu belirten Atçı, “Burası yıkılıp yeniden yapılacak denildi. Fakat öylece bırakıldı. Tabi yeniden hastane olarak kullanılacak olması bizi memnun etti. Lakin burası uyuşturucu kullananların ve fuhuş yapanların evi gibi oldu. Hemen her gün bir şikayet. Biz çevre esnafı olarak bu durumdan şikayetçiyiz. Umarım en kısa zamanda burası amacına uygun şekilde yeniden yapılır da biz de bu çileden kurtuluruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • m.m.yilmaz (7 yıl önce)
    TAM KARŞISINDA DA BEYDAĞI POLİS KARAKOLU VAR ,ESNAFIN GÖRDÜĞÜNÜ SUÇ OLDUĞUNU BİLDİĞİ BU DURUMU KAHRAMAN TÜRK POLİSİ GÖREMİYOR GALİBA ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (7 yıl önce)
    Yetkililerin burası ile ilgili bir an önce çözüm bulunması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Sarı (7 yıl önce)
    Birilerinin çıkarı düşünüldüğü için oraya hastane yaptırılmıyor. Mevcut devlet hastanesi ile birlikte oraya da bir şehir hastanesi yaptırılsa özel hastane sahipleri ne kazanıp, ne yiyecekler? Siyasilerin görevi değil mi rant sahiplerini koruyup kollamak?
    0
    0
    Yanıtla
  • çok doğru bir tespit , katılıyorum .
    0
    0
    Yanıtla