SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fuhuş Yapıyorum Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

31 yaşındaki kadın savcılığa başvurarak, geçimini fuhuş yaparak sağladığını, bir şahsın kendisini tehdit ettiğini, borçlarını ödettirip senet imzalattığını öne sürünce olayla ilgili araştırmaya başlayan polis 6 kişiyi yakaladı, bunlardan 1’i tutuklandı.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan Batman doğumlu 31 yaşındaki S.B. adlı kadının şikayeti üzerine; 31 yaşındaki İ.D., 28 yaşındaki T.Ö., 37 yaşındaki S.B., 58 yaşındaki M.Z.Ö., 35 yaşındaki K.Ö. ve 31 yaşındaki N.Ö. adlı şahısların yakalandığı bildirildi.

Polis, “Zorla Senet İmzalatmak-Zorla Fuhuş Yaptırmak-Fuhuş Yaptırmak Suretiyle Menfaat Elde Etmek” suçlamasıyla zanlıları adliyeye gönderdiği olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“03/12/2008 günü saat: 16.30 sıralarında C.Savcılığından havaleli şikayet dilekçesi ile Asayiş Şube Müdürlüğüne müracaatta bulunan müşteki alınan ifadesinde, geçimini fuhuş yaparak temin ettiğini ve İ.D. isimli şüphelinin kendisini tehdit etmek suretiyle para karşılığında erkeklerle fuhuş yaptırdığını, aynı şahsın kumar borçlarını da kendisine ödettiğini, bir kısım borcu için de kendisine senet imzalattırdığını beyanla şikayette bulunmuş, konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayla ilgilisi olduğu tespit edilen yukarıda adı geçen şüpheliler yakalanmış olup, alınan ifadelerinde suçlamaları kabul etmediklerini beyan eden şüphelilerden İ.D. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Cezaevine konulmuştur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız