SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuşa 10'u Kadın 14 Gözaltı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan bir fuhuş operasyonunda toplam 14 kişi hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Gaziantep'ten kaçırılan küçük yaştaki bir kızın da bu kişiler tarafından fuhuşta çalıştırıldığı öne sürüldü.

Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekiplerince "Küçük yaşta kız çocuğunu kaçırarak başkası adına kimlik düzenlemek, silah tehdidi ile zorla alıkoymak, fuhuş yaptırarak menfaat sağlamak, fuhuş yapılması için yer temin etmek ve fuhşa aracılık etmek" iddiası ile bazı şahıslar hakkında çalışma başlattı.

Eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 3 ev ve araçta yapılan aramada, toplam 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Fuhuş yapmak için Gaziantep'ten Malatya'ya geldikleri tespit edilen Ş.H., AK., F.N.B., H.K.,E.B. ve S.K. adlı kadınlar hakkında idari işlem yaparak sağlık kurumlarına sevk edildi.

Operasyon sonucunda küçük yaştaki A.Y.'yi ve diğer bayanlara fuhuş yaptırmak iddiası ile yakalanan A.A., E.K., B.M., M.K., D.A.,D.G.,M.K. ve A.C. adlı 4 bayan ve 4 erkek şahıs hakkında ise adli işlem başlatıldı. Yakalananların daha önce de silahlı çatışma dahil bazı olaylara karışan Gaziantep kökenli bir fuhuş çetesinin elemanları olduğu iddia ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız