SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuşa Teşvik ve Aracılıktan 3 Şüpheliye Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-10-17 03:34:37
Fuhuşa Teşvik ve Aracılıktan 3 Şüpheliye Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken, bir şüpheli  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık bir aylık teknik ve fiziki takibin ardından eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, Operasyonda, "fuhuşa teşvik", "fuhuş için aracılık ve yer temini" suçlarından T.Y, R.K. ve İ.Y. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan T.Y. ve İ.Y. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, R.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ayşe (4 yıl önce)
    Öncelikle şu bunlar diye konuşan iki cümleyi bir araya getirmeyi bilmeyenlere söylüyorum o ağzınızı toplayarak konusun . Hakime hanim beraat dedi savci bey tutuklanmalarini talep etti . Biraktilar ayni gun aksam savci beyin itirazi uzerine geri alindilar sahislarin fuhus adi altinda gecen olayla uzaktan yakindan alakalari yok onlar isletme sahibi ve her girip cikanin tc kimlik numarasi ile girisi yapilan bir otelin isletmelerini yapiyorlar su an tutuklama yok goz altindalar savunmalarini avukatlari hazirladi mahkeme bekleniyor beraat deyince haber yayinlanmadi da niye yalan yanlis haber yayinliyorsunuz ? Duzgun konusun oncelikle zaten mahkeme vs hic sknti degil iki adim ötede bu sekil yorum yapanlar icin hic usenmeyip gidip dava acmaya hazirim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Paslı civi (4 yıl önce)
    Süper bi operasyon olmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Önce güzel Türkçemizi doğru kullan,sonra bu şüphelileri Polis öğle namazı sırasında cami avlusundan topladı sanki. Bu ata sözü unutulmasın Ateş olamayan yerden duman çıkmaz. Bilmen anlatabildimmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Emniyet teşkilâtımızı kutluyorum. Malatya bunlardan kurtuldu. Devamı da gelir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seda (4 yıl önce)
    Ne biliosn suclular beeee şüpheli diyoooooo
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahkeme tutuklama kararı vermiş , ne şüphelisi ayrıca hayırdır sen neden bu kadar savunmaya geçtin ?�?
    0
    0
    Yanıtla
  • berber haluk (4 yıl önce)
    tebrik ediyoruz emniyet mensubu arkadaşlarımızı bunları yakalamışlar
    0
    0
    Yanıtla