SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuştan 6 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da fuhuşa zorladığı kadına zorla tecavüz eden şahıs ile taksisinde fuhuşa aracılık eden taksi sürücüsü gözaltına alındı. Polis, 6 kişiye de fuhuş yapmaktan para cezası kesti.

Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, Taştepe Mahallesi'ndeki Taştepe Mezarlığı yanında bir bayanın zorla alıkonulduğu ihbarı üzerine gittiği olay yerinde, fuhuştan sabıkalı S.B. adlı bayanın olay yerine 6 müşterisiyle fuhuş yapmak için gittiğini tespit etti. S.B. adlı bayanın kendisine müşteri temin eden A.G., ile para konusunda anlaşmazlık çıkması üzerine, A.G.'nin bayanla E.T.'ye ait ticari taksi içinde zorla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

Ahlak Bürosu ekipleri, fuhuş yaptıkları tespit edilen 6 kişiye toplam 840 TL idari para cezası keserken, A.G. ile ticari taksinin sahibi E.T.'yi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili ayrıca şu açıklamayı yaptı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 30.11.2009 tarihinde bir bayanın zorla alıkonulduğunun bildirilmesi üzerine yapılan çalışmada E.T. ve A.G. isimli şahıslar Cinsel Saldırı, Fuhuşa Aracılık Etmek ve Yer Temini suçlarından gözaltına alınmışlardır. Ayrıca fuhuş yaptıkları tespit edilen 6 şahsa toplam 840 TL idari para cezası yaptırımı uygulanmıştır.

Adı geçen şahıslar 01.12.2009 günü adli makamlara sevk edilmiştir.

Daha güvenli bir Malatya için halkımızın 155 Polis İmdat telefonu ile malatyaemniyet@malatya.pol.tr ve 155@malatya.pol.tr adreslerinden bize ulaşarak ihbarlarda bulunmalarını bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız