SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuştan 6 Kişi Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet ve Jandarmanın bir otele birlikte düzenlediği fuhuş baskını ile ilgili olarak yapılan açıklamada, gözaltına alınanların sayısının 6'ya yükseldiği belirtildi. Adliyeye verilen 6 zanlı tutuklandı.

Jandarma, Yeşilyurt sınırlarındaki otele yapılan baskında fuhuştan yakalanan 35 yaşındaki Ş.T., 40 yaşındaki S.S.G., 37 yaşındaki R.T., 40 yaşındaki L.A., 34 yaşındaki D.İ. ve 22 yaşındaki N.D. adlı kadınların "mağdur" olarak ifadelerinin alındığı, M.K. ve H.K. adlı şahısların ise "Fuhuşa Aracılık, Yer Temin Etme" ile suçlandıklarını bildirmişti.

Aynı operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden de şu açıklama yapıldı:

"İlimizde Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince çeşitli tarihlerde fuhuşa aracılık yer temini ve bu yolla menfaat elde etme olaylarına karşı yapılan operasyonlarda yakalanan şüpheliler ve kurtarılan mağdurların alınan beyanlarında bir Otelin fuhuş için imkan sağlamak suretiyle yer temininde çalışanları ve sahiplerinin de fuhuşa aracılık etmek suretiyle menfaat temininde bulunduklarının öğrenilmesi üzerini Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri ile koordine kurularak Yeşilyurt C.Başsavcılığı tensipleri ile alınan arama kararı ile 05.12.2007 tarihinde saat 00.30 da yapılan operasyonda (5) ayrı otel odasında fuhuş yapmak amacı ile bulunan erkek ve bayan çiftler yakalanmış mağdurlar ve bilgi verenlerin alınan beyanlarından otelde fuhuş yapmak için bulunduklarının ve otel sahiplerinin fuhuş olayından haberdar olduğunun öğrenilmesi üzerine;

Otel sahibi M.K., oğlu H.K., otel çalışanları H.K. ve H.S. otele yapılan operasyon sırasında M.B. ve M.B. ise şüphelilerin beyanları doğrultusunda fuhuşa aracılık ve yer temini suçundan evlerinde yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Yakalanan (6) şüpheli 06.12.2007 günü yargı sorumluluk çevresi itibariyle Yeşilyurt C.Başsavcılığına haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edilmişlerdir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

Bu arada Yeşilyurt'ta adliyeye çıkarılan 6 zanlının tutuklandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız