SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Futbol, AKP Malatyaspor El Fatiha!''

A- A+ PAYLAŞ

Hürriyet Gazetesi'ndeki 'Atıf Hoca'nın Not Defteri' isimli reklam ve pazarlama sektörünü eleştirdiği, polemik içerikli köşesiyle tanınan Ali Atıf Bir bugünkü köşesinde Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'yi eleştiriyor... İşte o yazı;

FUTBOL ün, güç ve para getiriyor. Avrupa’da 15 milyar dolarlık bir cirosu var. Türkiye’de 1 milyar dolar dönüyor. Ama etkilediği alanlara, insan sayısına bakıldığında, Mastercard reklamındaki gibi söylersek, değeri paha biçilmez.

AKP "demokrasi de demokrasi" diye diye geldi. Futbol’un "güç ve para" çekiciliğine kapılarak federasyon başkanlığı seçimlerinde bile demokrasiyi katletmek için elinden geleni yaptı.

Yankıları devam ettiği üzere sonuç hezimet! Mağdur yaratıldı, sonucuna katlanıldı.

Spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Şahin olanlardan ders almamış görünüyor ki, "federasyonda darbe" çağrılarını sürdürüyor.

İmam "darbe" deyince tabii ki cemaat de "baltaları kapıp savaşa koşuyor."

İşte açık bir örnek..

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi "Haluk Ulusoy’a oy verdi, hatta bir de onun asil listesine girdi" diye Malatyaspor Yönetim Kurulu üyesi Metehan Berktaş’ı Malatyaspordan attı.

Çok demokratik değil mi?

Çooook. Türk tipi demokrasi!

Bizim gibi düşünmeyeni asın,yakın, yok edin!

Siyasetçi olarak futbolu düzenleyeceğin yerde sahaya inip oynamaya çalışırsan olacağı bu.

Sen siyasetçi olarak sahaya inmek istersen, kulüp başkanları da sana yaranmak için asar, yıkar, yok eder!

Meclise çıkmak için.

AKP hata yapıyor. ANAP gibi. Gidişleri tahmin ettiklerinden çabuk olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız