SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Antrenör Kursu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-06-14 00:52:55
Futbol Antrenör Kursu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Malatya’da futbol antrenörleri için açılan güncelleme kursu tamamlandı. Kursta, TFF eğitmenleri Muammer Birdal ve Ömer Kaner, antrenörlere güncel bilgiler konusunda eğitim verdi.

Halk Eğitim Futbol Kursuna başvuruda bulunan antrenörler, 10-12 Haziran tarihleri arasında Yeşiltepe 1 nolu sahada kurs gördü. Malatya, Elazığ ve Adıyaman’dan futbol antrenörlerinin katılığı ve 3 gün süren kurs kapsamında, TFF eğitmenleri Muammer Birdal ve Ömer Kaner eğitim verdi.

Kursla ilgili bilgi veren TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, kursa 46 antrenörün katıldığını ifade ederek, 3 gün süren kursun çok verimli geçtiğini belirtti.

Bayındır, kurs kapsamında teknik ve beceri çalışmalarının yapıldığını aktararak, “Kurs, 3 gün boyunca Yeşiltepe 1 nolu sahada gerçekleştirildi. Daha önceden başvuran 46 antrenör kurstan yararlandı. Kurs kapsamında 6-9 ve 9-13 yaş arası çocuklara yönelik teknik ve beceri eğitimi verildi” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • AYDIN (6 yıl önce)
    İnşallah kursa katılan arkadaşlar Malatya da iyi bir alt yapı oluştururlar.
    0
    0
    Yanıtla