SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Antrenör Kursu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bölgesel futbol antrenör kursu başladı.

Malatya İnönü Stadı'ndaki salonda düzenlenen kursta Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz, Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Alper Talas, Türkiye Futbol Antenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Hikmet Tekin, Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu (ASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği 2. Başkanı Önder Akgül, Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu (GTK) Malatya Bölge Sorumlusu Dursun Sucu, İl Hakem Kurulu Başkanı Mesut Aslangiray ve İl Spor Disiplin Kurulu Başkanı Faik Demez birer konuşma yaptı.

Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz, tüm spor camiasında olduğu gibi antrenörlerin de hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini belirterek, "Sporda çirkinlikleri görmek istemiyoruz. Biz antenörleri eğitimci kimliği ile görmek istiyoruz. Antrenörler lütfen acımasız olmasınlar" diye konuştu. Bayansalduz, okul, aile ve sporcu üçgeninin iyi oluşturulması gerektiğini vurguladı.

TFF Malatya Bölge Müdürü Alper Talas ise, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy'un spor taban birliklerine ve eğitime önem verdiğini ifade ederek, bu tür eğitici faaliyetleri yoğun olarak sürdüreceklerini kaydetti.

TFF ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi'nin organize ettiği birçok ilden futbol aday antrenörlerinin katıldığı kurs bugün başladı ve 30 Kasım tarihinde sona erecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız