SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Antrenörlerine Seminer

0
Güncellendi - 2020-01-22 02:12:36
Futbol Antrenörlerine Seminer
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da futbol antrenörlerine yönelik gelişim semineri gerçekleştirildi. Seminerde teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimde verildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi tarafından futbol antrenörlerine yönelik eğitim semineri gerçekleştirildi. 

TÜFAD Malatya Şubesi tarafından İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi konferans ve spor salonunda gerçekleştirilen Sefa Tatlıcı Gelişim Seminerine; İnönü Üniversitesi BESYO Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, BESYO Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ilkım, TFF Bölge Antrenörü Zafer Güler, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır ile üyeler katıldı.

UEFA Elit, UEFA A (TFF teknik direktör), UEFA B (TFF A) ve profesyonel kaleci belgesine sahip antrenörlere yönelik gerçekleştirilen Sefa Tatlıcı Gelişim Seminerinde ilk olarak teorik eğitim verildi. Konferans salonunda gerçekleştirilen seminerin ardından antrenörlere, spor salonuna uygulamalı eğitim verildi. 

Sefa Tatlıcı Gelişim Seminerinde eğitimleri İnönü Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlileri ve TÜFAD Malatya Şubesi üyesi Murat Kayapınar ile Faruk Akçınar tarafından verildi.

TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Sefa Tatlıcı Gelişim Seminerinin oldukça verimli geçtiğini ifade etti. 

Bayındır, antrenörlerin gelişimlerini sürdürmeleri ve güncel bilgileri almaları adına bu tür seminerlerin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Malatyalı antrenörler kendisini geliştiriyor. Profesyonel takımlarda görevlere talipler” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Seminer görüntüleri.. İkinci fotoğrafta Malatya futbolunun önemli isimleri Muharrem Zeyno ve Sefa Tatlıcı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bureli (4 yıl önce)
    Tüfadın yaptığı çalışmaları ve sefa hocanın ismini vererek değerlere sahip çıktığı için tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla