SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Bayramı Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:44:35
Futbol Bayramı Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA tarafından ”Grassroots Günü” ilan edilen 19 Mayıs’ı dev bir organizasyonla kutlayacak. Bu kapsamda Malatya'da da Grassroots Günü Çocuk Futbol Bayramı etkinliği yapılacak. Etkinlik kapsamında Türkiye genelinde, 19 Mayıs'ta 7 bin 500 çocuk futbol oynayacak.
 
Konuyla ilgili olarak,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Türkiye'nin dört bir yanındaki 39 kulüpte ve 6 Futbol Eğitim Merkezlerindeki etkinliklerin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu da aynı zamanda 19 Mayıs Cumartesi günü Beylerbeyi Stadı'nda bir etkinlik düzenleyecek. Çocuk futbolunun sponsoru Ülker'in desteği ile yapılacak ve saat 13.00'da başlayacak organizasyonda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un futbol okullarından öğrenciler futbol oynayacak. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ve TFF tarafından ayrıca Malatya'da da özel bir etkinlik düzenlenecek. 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü saatt 10.00 ile 12.30 arasında Yeşiltepe Spor Kompleksi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü ve TFF işbirliğinde Grassroots Günü çocuk futbol bayramı niteliği taşıyan bir etkinlik yapılacaktır. Çocukların spor yapmasına, aynı zamanda eğitim almasına ve sosyalleşmesine imkan sağlayan projelerle 2007 yılından bu yana TFF'nin ana sponsoru olan Ülker, 220 bin çocuğun futbolla buluşmasına destek oldu. " ifadeleri kullanıldı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız