SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Futbol Değil Sonuç Önemli'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:55
'Futbol Değil Sonuç Önemli'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligin kalan haftalarında iyi futbolun değil, sonucun önemli olduğunu söyledi.

Gevrek, maç sonunda yaptığı açıklamada, "İlk yarı kötüydük ama ikinci yarıda iyi bir futbolla galip gelmesini bildik. Teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Bizim için önemli bir galibiyetti. 8 maçımız kaldı ve bu 8 maçın 4'ünü sahamızda oynayacağız. İçerideki maçlarımızın hepsini kazanmamız lazım. İçeride kazanırken, deplasmandan da puanlar getirmek zorundayız" ifadelerini kullandı. 

"Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz"

Final haftalarını en iyi şekilde geçmek istediklerini dile getiren Gevrek, "Hacettepespor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Final haftalarına girdik ve bu iyi bir başlangıç oldu. İnşallah bundan sonra devamını getirir, galibiyet serisi yakalar ve sezon sonunda şampiyon oluruz. Önemli olan burada galip gelmekti. İlk yarıda biraz tutuktuk ama takımımız ikinci yarıda çok iyiydi. İkinci yarıda oynanan futboldan memnun kaldık. Bundan sonraki süreçte iyi futbol değil, sonuç önemli" dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız