SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Dünyası Yasa Boğuldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:23
Futbol Dünyası Yasa Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Erdoğan Arıca hayatını kaybetti.
Bir süredir kanser tedavisi gören teknik  direktör Erdoğan Arıca, 58 yaşında  vefat etti. Akciğer kanseri tedavisi gören Arıca, Türk futboluna, futbolcu ve  teknik adam olarak uzun yıllar hizmet etti.
 
Erdoğan Arıca, 24 Temmuz 1954'de Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi.  Futbol hayatı boyunca Malatyaspor (1971-1974), Orduspor (1974-1977), Galatasaray  (1977-1981), Fenerbahçe (1981-1986), Diyarbakırspor (1986-1987) ve Sarıyer'de  (1987-1989) forma giydi.
 
30 kez A Milli Futbol Takımı forması giyen Erdoğan Arıca, 1990 yılında  aktif futbol yaşantısını bırakıp teknik direktörlüğe başladı. Arıca,  Dardanelspor, Aliağa, Samsunspor, Gaziantepspor, Malatyaspor, Gençlerbirliği,  Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Hacettepe gibi çok sayıda takımı çalıştırdı.
 
Erdoğan Arıca, son olarak 2010-11 sezonun ilk 2 haftasında Karşıyaka'yı  çalıştırmıştı.
 
YMS'DEN MESAJ

Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Türk futboluna büyük emekleri geçen Erdoğan Arıca’nın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.
 
Yeni Malatyaspor Kulübü, tarafından yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi: “1971 yılında Malatyaspor ile adım attığı profesyonel futbol hayatında, son olarak 2010 yılında Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka’nın teknik direktörlüğünü yapan Erdoğan Arıca’nın vefat haberi bizleri oldukça üzmüştür. Türk futboluna büyük emeği geçen Arıca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Türk futbol ailesine baş sağlığı dileriz.”
 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız