SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Federasyonu Seçimleri ve Tanrıverdi...

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu seçimlerine saatler kala liste çalışmaları devam ediyor. Ayhan Bermek cephesinin, Galatasaray’ın eski ikinci başkanı Ali Dürüst’ü listeye almak için kolları sıvadığı öğrenildi. Haluk Ulusoy cephesi ise imza toplama çalışmalarını hızlandırdı.

Ayhan Bermek 120’ye ulaştı

Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde artık son kozlar oynanıyor. İki başkan adayı Ayhan Bermek ve Haluk Ulusoy, yarın yapılacak olan Genel Kurul öncesinde Ankara’da kamp kurdu. Ayhan Bermek’e imza veren delege sayısının yaklaşık 120’ye ulaştığı bildirilirken, yönetim kurulu listesinin de şekillenmeye başladığı öğrenildi. Bermek cephesinin son dakikada Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Ali Dürüst’ü gündemine aldığı iddia edildi. Galatasaray Başkan adaylığı için de adı geçen Dürüst’e yönetime girme konusunda teklif yapıldığı ileri sürüldü.

İki koltuğa dört aday

Hasan Doğan’ın Ayhan Bermek yönetiminde düz üye olarak görev yapmasına kesin gözüyle bakılırken, iki başkanvekilliği için dört ismin gündemde olduğu konuşuluyor. Bu isimler arasında ön plana Mahmut Özgener ile Ali Dürüst çıkarken, Süleyman Seba döneminde Beşiktaş yönetiminde yer alan Fahrettin Curoğlu ile Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi’nin de Bermek ile birlikte çalışması gündemde. Ancak Tanrıverdi’nin Futbol Federasyonu’nda görev yapabilmesi için Sarı-Kırmızılı kulüpteki görevinden istifa etmesi gerekiyor.

Eski yönetimden 6 isim

Bermek’in yönetim kurulunda Levent Bıçakcı döneminde görev yapan Hasan Doğan ve Mahmut Özgener ile birlikte Davut Dişli, Mehmet Baykan, Göksel Gümüşdağ ve Asım Atmaz’ın yer alması bekleniyor. Bu arada Ayhan Bermek, Kayseri Erciyesspor İkinci Başkanı Erol Bedir’i listesine alacağını dün açıkladı. Öte yandan Bakan Şahin’in, “Eğer Ulusoy seçilirse 3813 sayılı yasanın 31. maddesinin bana verdiği görevi yerine getirir ve Genel Kurul’u tekrar toplarım” demeciyle sıkıntı yaşayan Haluk Ulusoy cephesi ise yılmadan çalışmalarını sürdürüyor.

‘Seçim sandıkta kazanılır’

Ulusoy ve çalışma arkadaşları, listeye alacakları isimleri sır gibi saklarken, deneyimli başkanın bir gün içinde 55’e yakın imza topladığı ve bunların yaklaşık 20 tanesinin Süper Lig Kulübü delegesi olduğu öğrenildi. Daha delegelerin tamamı Ankara’ya gelmeden 55 imzaya ulaşan Ulusoy’un kurmayları, “Bermek’e destek vereceğini söyleyen kulüpler içinde bizim yanımızda olan delegeler de var. Dışarıdaki görüntü ve rüzgar kimseyi aldatmasın. Seçim sandıkta biter. Oylar sayılmadan başkan belli olmaz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız