SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Futbol Fena Değildi'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Nihat Balan, takımın zaman içerisinde daha iyi olacağına inandıklarını söyledi.

Yeni bir ekip olduklarını ifade eden Balan, "Sezon açılışında Elazığspor'a karşı oynanan futbol fena değildi. Futbolcularda bir heyecan vardı. Futbolcuların birçoğu ilk defa Malatya'da taraftarın karşısına çıktı. Bence iyiydi. Sonuçta değerlendirecek kamuoyudur. Transfer döneminde birçok oyuncu kadromuza kattık. Ara ara takıma katılan arkadaşlar oldu. Antrenmansız olan arkadaşlarımız da vardı. O arkadaşlarımızı toparlamaya çalışıyoruz. Elazığspor karşısında dişe diş bir mücadele verip, kazanmayı da bilmek bizim adımıza iyi oldu. Genel olarak sonuç pek fazla önem arz etmese de iyi mesajlar aldık. Çünkü dediğim gibi antrenman sıkıntısı olan arkadaşlarımız var. Bu arada lig de yaklaştı. Bir haftalık bir süre var. Bu bir haftalık süre onlara ne kadar katkıda bulunur bilinmez ama hepsini toparladığımız zaman uyum yakalamaları adına birbirleriyle oynattık. Çok yeni bir takım. Gerçi bir uyumsuzluk görülecektir ama zaman içerisinde daha iyi olacağı yönünde bir inancımız var" dedi.

Tecrübeli teknik adam, takımda tam olarak taşların yerine oturmadığını kaydederek, "Bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz ama her geçen hafta bir öncekinden daha iyi olacaktır. Üzerine koyarak, ilerleyen bir Yeni Malatya Spor olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız