SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Hakemleri Sezonu Açtı

0
Güncellendi - 2016-09-24 02:32:52
Futbol Hakemleri Sezonu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı futbol hakemleri düzenlenen törenle 2016-2017 futbol sezonunu açtılar.

Malatya İnönü Stadı’nda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi tarafından yeni sezon açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi.

Törene, Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdür Vekili Işılay Çalışkan, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, TFF 8. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Ömer Karaca, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şube Başkanı Ramazan Kabak ile spor taban birliklerinin temsilcileri ve hakemler katıldı.

Törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdür Vekili Işılay Çalışkan, 2016-2017 futbol sezonunun hakem camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çalışkan, genç hakemleri çok iyi yerlerde görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ise Malatya’da sporun paydaşlarının yıllar sonra bir arada olduğunu, özlemini duydukları bir birlikteliği yaşadıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Hakemlerin futbolun en güzel sacayaklarından birisi olduğunu anlatan Özdemir, “Hakemlerimizi seviyoruz. Malatya’da geçen yıl 900’e yakın maç oynandı. Bu sezon bu sayı bine yaklaşacak. İnşallah hakemlerimizde Malatya’mıza hakim olarak hizmet edecektir” diye konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen de 15 Temmuz’dan buyana ülkenin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Bu süreç elbette atlatılacak. FETÖ ve PKK gibi illegal örgütleri ülkemizden temizlenecektir. Spor yapan ve spora hizmet eden arkadaşlarımızın bu işlerle alakasının olmadığını gördük. Futbolun ve diğer spor branşlarının içerisinde bu tür yapılara hizmet eden hemen hemen kimse yoktur.”

TFF 8. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Ömer Karaca ise 2016-2017 futbol sezonunun Türkiye ve Malatya’ya, tüm spor kamuoyuna hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şube Başkanı Ramazan Kabak da Türk ve Malatya futboluna hizmet etmek için hep birlikte çaba gösterdiklerini ifade ederek, amaçlarının Türk futbolunu ve Malatya hakemliğini üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi.

Hakem İl Kurulu Başkanı Akın Kaan Öz, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Nuri Karaağaç’ta 2016-2017 futbol sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

TFF 8. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Eski Üyesi Zafer Demir de her zaman hakem camiasının yanında olduğunu ifade etti.

Malatya Gençlik ve Spor Eski İl Müdürü Cengiz İnci ise “Malatya olarak her yere damgamızı vuruyoruz. Dünyanın en güzel ülkesi Türkiye, Türkiye’nin en güzel ili Malatya’dır” dedi.

Törende klasmana yükselen hakem ve gözlemcilere başarı belgeleri verilerek, pasta kesimi gerçekleştirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

hakem1

hakem2

hakem3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız