SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Hakemleri Sezonu Açtı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı futbol hakemleri düzenlenen törenle sezonu açtılar.

Malatya İnönü Stadı'nda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi tarafından yeni sezon açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi.

Törene Gözlemci ve Temsilciler Kurulu 8. Bölge Sorumlusu Dursun Cumali Sucu, TFFHGD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet İncebay, TFFHGD Başkan Yardımcısı Önder Akgül, İl Ceza Kurulu Başkanı Faik Demez, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Özelçi, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, İl Gözlemci Kurulu Başkanı Bayram Canpolat, İl Hakem Kurulu Başkanı Mesut Aslangiray, Saha Komiserleri Dernek Başkan Yardımcısı Nurettin Karagöz ile hakemler katıldı.

TFFHGD Malatya Şube Başkanı Mehmet İncebay, Malatya'da bu yıl önemli bir başarıya imza attıklarını ve yıllar sonra ilk kez Süper Lig'e bir hakem verdiklerini ve Süper Lig hakemi olan Suat Aslanboğa'nın ilk maçına çıktığını söyledi. Bu yıl ayrıca Malatya bölgesinde 7 hakem ile 2 gözlemcinin klasmana yükseldiğini belirten İncebay, 3 tane de bayan hakemin bu yıl görev yapacağını kaydetti.

Törende klasmana yükselen hakem ve gözlemcilere başarı belgeleri de verildi. Tören, kesilen kurbanın kanının hakemlerin bacaklarına sürülmesi ve yapılan koşu ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız